VERA KEKELIA і DUDA виконають дуетну композицію  у фіналі Танців з зірками

Танці з зірками
VERA KEKELIA і DUDA виконають дуетну композицію  у фіналі Танців з зірками
1plus1.ua

Дивіться прем'єрний виступ зіркової пари вже цієї неділі о 21.00.

Поділитися:

Цієї неділі, 25 листопада, популярна музична пара VERA KEKELIA і DUDA виконають пісню на грандіозному фіналі головного танцювального проекту країни Танці з зірками на 1+1.

Віра і Роман виконають дуетну композицію Тобі в рамках ефектної постановки за участю зіркових танцюристів. Крім того, телеглядачі побачать уривки нового кліпу музичної пари, презентація якого відбудеться найближчим часом.

Нагадаємо, протягом усього сезону Танців з зірками VERA KEKELIA і DUDA за лаштунками наживо супроводжували вокалом танцювальні номери зіркових учасників проекту. Телеглядачі не раз пізнавали їх по голосу, відзначаючи особливу чуттєву манеру і глибину виконання. Свою першу дуетну композицію Тобі музична пара презентувала до першої річниці весілля в жовтні цього року, вклавши в неї найтепліші та найсильніші переживання за рік спільного життя.

Довгоочікувана прем'єра кліпу на пісню Тобі VERA KEKELIA і DUDA відбудеться вже найближчими днями. Виступ пари на Танцях з зірками дивіться вже цієї неділі о 21.00 на 1+1.

Новини по темі