Від корсета до підборів: Епатажні образи Франсіско Гомеса на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Франсіско Гомес: ТОП-10 епатажних образів судді «Танців з зірками» | 1+1

Неординарний і яскравий!

Поділитися:

Відомий хореограф та член журі «Танців з зірками» Франсіско Гомес добре знається на чоловічій моді. Доказом цього є його неординарні образи у прямих ефірах танцювального шоу. Найкращі з них дивись у нашій добірці.

#1 У першому ефірі оновлених «Танців…» хореограф з’явився у вишуканому образі: червоний піджак, жилетка та штани в клітинку. А унікальності образу додав солом’яний бриль зі стрічкою та елегантні оксфордскі туфлі.

Фото: instagram\siscogomez

 

#2 А вже під час другого ефіру Сіско захопив легким аутфітом у персикових відтінках. Бежева сорочка, епатажний корсет та рожеві штани – ідеальне поєднання. А стильним доповненням луку став шкіряний пасок.

#3 У третьому ефірі танцівник вибрав костюм у жовто-блакитних кольорах із геометричним орнаментом і додав до нього жовтий капелюх. До речі, цього сезону такий гармонійний мікс кольорів — ультрамодний, а як стильно їх поєднати

#4 Під час четвертого ефіру хореограф підкорив глядачів витонченим аутфітом. Він поєднав штани у класичну клітинку з бежевим піджаком і жилеткою. Присмачив свій лук картатим метеликом.

#5 Наступного ефіру, під час вечора кінофільмів, зірковий суддя вибрав лук із минулого: смугастий чорно-білий костюм у стилі 70-х та мініатюрний чорний капелюх, мов у Чарлі Чапліна.

#6 Франсіско не зраджує своїм смакам та останнім трендам, тож у сьомому ефірі танцівник з’явився у стильному костюмі із геометричним принтом. І, звісно, не забув довершити аутфіт головним убором!

#7 Під час восьмого ефіру хореограф приміряв один із . Суддя обрав сорочку та штани з однаковим принтом, а епатажною деталлю стали молочні туфлі на підборах. Цього разу Сіско змінив капелюх на берет, дібраний у тон костюма.

#8 У дев’ятому ефірі суддя засвідчив свій гарний смак, вибравши класичний костюм із актуальним гороховим принтом. Гармонійним завершенням образу стали оксфордські туфлі.

#9 А на Хелловін Франсіско з’явився в образі лячного клоуна Пеннівайза, але напрочуд гламурного. Більше про те, як створювався незвичний лук .

#10 В одинадцятому ефірі танцівник зачарував глядачів луком у блискучих барвах. Хореограф обрав подовжений піджак кольору фуксії, світло-салатовий метелик, штани з улюбленим геометричним принтом та темно-блакитний капелюх.

Більше про зірковий стиль колег Франсіско Гомеса по «Танцях з зірками» читай далі:

1. 

2. 

 

Новини по темі