Відео дня: Бабкіни заспівали разом та смачно поцілувалися у новому кліпі

Танці з зірками
Сергій та Сніжана Бабкіни заспівали разом та презентували душевний кліп

Дружина Сергія Бабкіна вперше заспівала з чоловіком у дуеті.

Поділитися:

Сьогодні учасники Танців з зірками, подружжя Бабкіних, презентували спершу спільну музичну роботу. Сніжана та Сергій заспівали разом та зняли кліп на пісню Напиши меня.

Композиція вийшла ще 2016 року в альбомі #неубивай.

«Після того, як був записаний альбом #неубивай, ми стали визначати лід-сингл, тобто головний трек. І вибір беззастережно впав на пісню Пробач. На неї ми і зняли кліп, і вона, звісно ж, стала однією з головних у платівці. Інші ж треки залишилися менш помічені, зокрема і пісня Напиши меня. Тоді я не думав про те, щоб зняти на неї відео, тому що був настільки радий, що вона в принципі вийшла і Снєжка все-таки переборола страх і записала свій голос», — розповів Сергій Бабкін ТСН.uа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій та Сніжана Бабкіни знялися оголеними на честь 10 річниці

Тим часом Сніжана Бабкіна прокоментувала свій співочий дебют виданню hochu.ua:

«У мене ніколи не було мрій або думок про кар'єру співачки. Є багато акторських задумів і мрій, пов'язаних з артистом Сергієм Бабкіним, але з приводу власних втілень мене, як музиканта або співачки, поки не було. Але, як то кажуть, ніколи не кажи ніколи! До того ж нам із Сергієм дуже важливо бути разом. Тому, якщо раптом я вирішу десь знятися або вдариться в якусь іншу справу, я думаю, що ми знайдемо час, щоб робити і це спільно. Адже нам просто життєво необхідно робити разом все, така ось особливість у нашій пари».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: фото з відпустки

Цікаво, що відео знімали просто на IPhone за допомогою штатива, а монтував кліп сам Сергій. Щоб зняти відео, пара іноді не лягала спати до 6 ранку, аби застати світанок.

Кліп замиловує простотою та душевністю. Закохані випромінюють радість і ніжність, танцюють біля моря та зливаються у поцілунку… Дивіться відео!

Нагадаємо, що 10 років тому подружжя Бабкіних таємно повінчалося. Попри труднощі у стоснуках, які мали місце в житті Сергія та Сніжани, вони змогли зберегти кохання і практично завжди перебувають разом. Пара виховує двох дітей — сина та доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чуттєві та пристрасні: У мережі з'явилися фото Бабкіних у ліжку

Нагадуємо, що 26 серпня на 1+1 вийде новий сезон Танців з зірками. Суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Новини по темі