Відома нова трійка учасників «Танців з зірками»

Танці з зірками
Відома нова трійка учасників «Танців з зірками» | 1+1

Серед них – зірка «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

Символ «Танців з зірками» – магічний дискобол – з'явився у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» і обрав наступною учасницею проекту популярну телеведучу Людмилу Барбір.

Сьогодні під час ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розповідали глядачам про танцювальну ейфорію у соціальній мережі, яка розпочалася після запуску флешмобу #танцюйякзірка. Ведучі не втрималися і теж пустилися у танок, повторюючи літні па під яскравий джингл «Танців з зірками». В цей час в студію несподівано закотився блискучий дискобол, який в цьому році і визначає учасників сезону. Куля зупинилася просто біля ніг телеведучої та актриси Людмила Барбір, і вона погодилася прийняти цей виклик.

«Люда, вітаю! Тепер твоє життя розділиться на до і після участі в «Танцях з зірками», – зазначив Руслан Сенічкін, пара якого з Яною Цибульською стала однією з найяскравіших у минулому сезоні.

«Я дуже зраділа, коли дізналася, що буду танцювати в цьому проекті. Але це і дуже хвилююче, адже для мене це перший танцювальний досвід, і я відчуваю велику відповідальність. Завдяки заняттям бойовими мистецтвами, складними репетиціями мене не злякати, я звикла до жорсткої роботи і суперництва. Для мене найголовніше перемагати саму себе, а нові виклики мене тільки мотивують. А участь в «Танці з зірками» вимагає великої підготовки і сил, і я не з чуток знаю, скільки роботи попереду. Мій співведучий у «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін танцював протягом 9 ефірів, я бачила наскільки це велика праця», – поділилася Людмила Барбір.

Пізніше в Instagram-акаунті «Танців з зірками» з'явилося відео, з якого стало відомо, що естафету #танціззіркаміchallenge також прийняли популярні актори: зірка серіалу «Кріпосна» і «У неділю зранку зілля копала» Ксенія Мішина і актор серіалу «Кріпосна», красунчик Олексій Яровенко.

Новоспечені учасники передали #танціззіркаміchallenge телеведучому, ресторатору Даніелю Салему і співачці Славі Камінській. Кого з них визначить дискобол, і хто стане наступним учасником шоу, шанувальники проекту дізнаються зовсім скоро.

Подивитися перші танцювальні па зіркової трійки можна вже сьогодні в ефірі телеканалу 1+1 і на офіційному каналі в YouTube. У третьому оновленому сезоні учасників проекту обирає головний символ шоу – блискучий дискобол. Нагадаємо, що також на головний танцювальний паркет вийдуть телеведучий Володимир Остапчук, актриса «Дизель шоу» Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, який зіграв у комедії «Свінгери», і телеведуча Надія Матвєєва.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Суддя «Танців з зірками» Франсіско Гомес зізнався, хто став його фаворитом у попередньому сезоні шоу

Новини по темі