Віра Кекелія і Роман Дуда підкорили глядачів чуттєвим вокалом на прем'єрі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Віра Кекелія і Роман Дуда підкорили глядачів вокалом на прем'єрі «Танців з зірками»

Співачка Віра Кекелія розповіла про залаштунки прем'єрного випуску танцювального проекту.

Поділитися:

Віра Кекелія, яка супроводжувала виступи учасників проекту живим виконанням пісень, розповіла, що відбувалося за лаштунками прем'єрного випуску шоу.

«За лаштунками було дуже спекотно в всіх сенсах цього слова. Відчувалося переживання учасників», - розповіла Віра Кекелія.

Трохи легше довелося тим танцюристам, які брали участь в минулому сезоні. Вони намагалися заспокоїти і підтримати своїх партнерів-новачків

Співачка зізналася, що склад вокалістів проекту переповнювали емоції протягом усього ефіру:

«Я, як і інші вокалісти, теж нервувала, бо розуміла, яка відповідальність на нас покладена - музичний супровід має допомагати парам на паркеті, відзначати кожен їхній рух. Це дуже важливо. Тут всі пісні виконуються наживо. Однією з найскладніших композицій першого ефіру для нас була пісня Sade для танцю Іраклі і Яни. Її ми довго репетирували, щоб все зробити правильно».

Музична пара Віра Кекелія і Роман Дуда, яка супроводжувала виступ Аніти Луценко і Олександра Прохорова на паркеті, підкорили глядачів зворушливим виконанням пісні «Мовчати» Кузьми Скрябіна та Ірини Білик.

Безліч шанувальників з перших секунд пізнали музикантів по голосу і буквально засипали виконавців повідомленнями та схвальними відгуками в соціальних мережах.

«Для нас виконання цієї пісні було дуже актуальним. Ми змогли прорепетирувати, як буде звучати наш з Ромою дует. Зараз ми якраз готуємо спільну пісню. І нам дуже приємно, що наше виконання викликало таку хорошу реакцію глядачів», - зізналася Віра.

Нагадаємо, нова композиція Віри Кекелія «Похожи» викликала ажіотаж серед користувачів мережі, а пісня Романа Дуди «Зодіак» швидко завоювала серця шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко замилувала знімком з чоловіком та сином

Нагадаємо, що зіркові учасники нового сезону проекту "Танці з зірками" виступали під живе виконання музичних композицій зірками «Голосу країни» Віри Кекелії, Романа Дуди, Марти Адамчук, Каті Корецької, LAUD, Анастасії Прудіус, Павла Палійчука та оркестру «Танців з зірками».

Новини по темі