Віра Кекелія розповіла, що відбувається за лаштунками Танців з зірками

Танці з зірками
Віра Кекелія розповіла про закулісся проекту Танці з зірками

Вокалістка Танців з зірками розповіла про репетиції та учасників проекту.

Поділитися:

Співачка Віра Кекелія, яка супроводжує вокалом виступи учасників Танці з зірками на 1+1, розповіла про суперечки за лаштунками проекту і своїх фаворитів.

Віра розкрила цікаві подробиці про те, як проходять репетиції вокалістів з учасниками Танців з зірками.

«Всі танцюристи приходять до нас на вокальні репетиції. Вони висловлюють свої побажання про те, як повинна звучати композиція, що супроводжує їхній номер. Хтось більш суворий, хтось менше, але ми намагаємося зробити все на вищому рівні, тому що наш спів допомагає учасникам в танці.

Наприклад, Женя Кот завжди багато уваги приділяє емоційності номера.

Він експериментує, намагається щось змінити в композиції, додати своє. З ним завжди відбувається творчий пошук нової форми звучання. Кожен з учасників розставляє свої акценти», - каже Віра.

Співачка зізналася, що вболіває відразу за двох зіркових учасників.

Я вболіваю за Руслана Сенічкіна і Машу Єфросиніну. Руслан просто не може не зачаровувати - і на сцені, і за лаштунками. А те, як Маша розкривається на паркеті і з гумором ставиться до себе, робить номери пари особливо крутими.

Також Віра Кекелія розповіла про суперечки за лаштунками проекту, які залишаються за межами глядацьких поглядів.

«Конфліктів за лаштунками у нас не буває. У процесі створення номера нерідко трапляються суперечки з приводу образів, музики, постановки номера, але це завжди йде на користь виступу і проекту, тому що саме в суперечках народжується найкраще рішення», - поділилася співачка.

Наступний випуск нового сезону проекту Танці з зірками глядачі зможуть побачити цієї неділі, 23 вересня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі