Хореограф чи танцівниця: Шоптенко зізналась, у якій ролі почувається краще

Танці з зірками
Олена Шоптенко розповіла, яка роль їй подобається більше - танцівниці чи хореографа

Головний хореограф Танців з зірками розповіла, чи є у неї пара-фаворит.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua  зізналася, як почувається у ролі головного хореографа нового сезону Танців з зірками, а також розповіла, чи є у неї пара-фаворит. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встигнути все: Шоптенко розповіла, як поєднує танці з вихованням сина

«Не можу сказати, що щось з цього важче - бути хореографом чи танцівницею. Швидше за все, це по-різному. Для мне не в новинку бути хореографом. На моєму рахунку багато проектів з такою роллю - за кордоном і в Україні. Зараз є більше часу та енергії, адже я не танцюю, і її можна направити в інше русло - комусь щось підказати або вести соцмережі і розказувати глядачам, що відбувається у бекстейджі. Це дуже цікаво. Звичайно, бути танцівницею теж дуже круто, але враховуючи, що це й робота хореографа, - це набагато важче. З іншого боку, одна справа - коли в тебе є одна пара, а інша - коли в тебе їх чотирнадцять, і ти несеш за них відповідальність. І та, і та роль мені дуже подобаються, і я почуваюся у них гармонійно. Головне, сподіваюсь, що справляюсь», - поділилась думками Олена.

Олена Шоптенко також розповіла, що поки що не може виділити конкретно одну пару-фаворита для себе, однак стверджує, що з часом можуть з'явитись пари, з якими просто легше працювати:

«Не можу сказати, що у мене є улюбленці. Це неправильно, і так не повинно бути. Є люди, з якими спочатку не дуже легко працювати, але з часом стає простіше. Я вважаю, що до всіх можна знайти підхід, завжди можна щось аргументувати й пояснити і спрацюватися. Потрібно вміти це робити, бути терпеливим і, звичайно, потрібно виконувати свою роботу авторитетно, і тоді все буде добре».   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко замилувала знімком з чоловіком та сином

Новини по темі