Влад Яма та його ефектна дружина знялися в новій фотосесії

Танці з зірками
Влад Яма з дружиною знялися в новій фотосесії
Фото: Тетяна Деордієва для Cosmopolitan

Також шоумен зізнався, на що готовий заради коханої.

Поділитися:

Суддя Танців з зірками Влад Яма та його дружина Ліліана стали героями нової фотосесії видання Cosmopolitan. До того ж шоумен розповів, за що цінує свою кохану.

«Ліліана завжди в мене вірить, вона щиро вважає, що я наділений талантом, і регулярно мені про це нагадує, навіть коли у мене виникають якісь сумніви в майбутніх справах і проектах. І, як правило, вона майже завжди має рацію, навіть коли я в чомусь сумніваюся або не хочу на щось йти, вона мені може підказати, вийде чи не вийде у мене це. І так, вона вірить у мене більше, ніж я сам. Це дуже круто!» — поділився Влад.

Зі слів Ями, він на багато готовий заради своєї дружини:

«Я робив Ліліані дуже багато сюрпризів. Можливо, зараз трохи менше. Були й несподівані подарунки, і несподівані подорожі, і різні зворушливі речі. Зараз намагаюся по можливості завжди забирати нашого синочка з собою і проводити з ним якомога більше часу, який у мене з'являється, для того, щоб звільняти Ліліану, і вона це дуже цінує. Хоча найбільше нам обом подобається, коли всі в зборі, всі разом — і це найбільше щастя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма показав пікантне відео з дружиною

Нагадаємо, що Влад та Ліліана виховують сина Леона. Час від часу шоумен публікує фото з сином в Instagram, однак при цьому досі не показав публіці його обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма приміряв найтрендовішу річ сезону (кумедне фото)

Новини по темі