Драматична історія кохання Влада Ями та його дружини Ліліани: чому хореограф не наважувався на одруження

Танці з зірками
Історія кохання Влада Ями з його дружиною Ліліаною
Instagram/liliya_yama

Вчора Влад та Ліліана Ями відсвяткували 7-му річницю весілля. Згадаємо, як розвивалося їхнє кохання та чому хореограф так довго не наважувався на пропозицію руки і серця?

Поділитися:

21 вересня хореограф, танцівник, ведучий шоу «Твій день» та незмінний суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма та його дружина Ліліана відсвяткували 7-му річницю свого подружнього життя. Усього ж пара разом вже цілих 14 років. Чому ж вони так довго не одружувалися та як розвивалися їхні стосунки до весілля?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма святкує річницю весілля зі своєю дружиною Ліліаною: "Це кращі 7 років мого життя"

Пара познайомилася у 2007 році в одному зі столичних нічних клубів. І хоча Влад Яма вже тоді був зіркою завдяки першому, надзвичайно успішному сезону шоу «Танці з зірками», він зізнається, що боявся підійти познайомитися з такою красунею. А коли все ж наважився на це, то вони з Ліланою протанцювали до самого ранку, і Влад розповідає, що одразу зрозумів, наскільки це серйозно.

Влад та Ліліана ЯмаФОТО: Instagram/liliya_yama

А ось Ліліана згадує, що абсолютно не зрозуміла у день знайомства, що перед нею зірка. Вона розказує:

Рівно 14 років тому до мене підвели парубка, познайомили і представили як «Влад Яма». Але на момент знайомства я була не в курсі, що майже вся країна його знає.А у мене просто банально був зламаний телевізор... 

Стосунки почали розвиватися, але поступово. Нещодавно Влад Яма зізнався Олі Поляковій у прямому ефірі в її соцмережах, що 3 місяці їхні зустрічі не заходили далі поцілунків. Хореограф зазначає – боявся налякати Ліліану і втратити її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма відзначив 14 років спільного життя з дружиною зворушливим спогадом: "Набирався сміливості місяць, а потім танцювали до ранку"

Не обійшлося у стосунках Влада та Ліліани без драматичних моментів: через 2 роки роману вони розійшлися. Зараз Влад розуміє, що виною всьому була його стрімка популярність, небажання афішувати романтичні стосунки та пов’язані з цим ревнощі зі сторони Ліліани. Тоді ініціатором розриву був саме Влад. В одному з інтерв’ю Ліліана сказала:

Був певний глухий кут, треба було рухатися далі, а разом не виходило.

Тоді Ліліана вирішила поїхати працювати за кордон, щоб було легше переживати розрив. Відомо, що вона за професією вчитель географії та фахівець з міжнародного туризму. Про це Ліліана писала своїм підписникам у соцмережі.

Влад та Ліліана ЯмаФОТО: Instagram/liliya_yama

Влад витримав усього 2 місяці розлуки і зрозумів, що без цієї жінки не уявляє свого життя. В одному інтерв’ю Яма ділиться:

Дійшло до того, що я міг їхати в авто, згадати Лілю, поплакати на світлофорі та їхати далі. І одного разу я подумав: «Напевно, це неправильно». І вирішив її повернути.

Влад звернувся за контактами Ліліани до її мами, після чого зателефонував дівчині. Згадує – слухавку від нього вона взяла лише з 3 чи 4 разу. Але Ямі все ж вдалося повернути кохану.

Влад ЯмаФОТО: Instagram/vladyama_official

Та це не означає, що він поспішив зробити їй пропозицію руки та серця. Після короткої паузи у стосунках до дня весілля пара зустрічалася ще цілих 5 років. Яма зізнається: спочатку боявся одружуватися, бо був упевнений, що це значно зменшить його популярність серед жіночої аудиторії. Потім він відкладав освідчення, адже думав, що весілля нічого не змінить, і їм з Ліліаною і так добре разом. Дивіться, як Влад Яма здивував Ліліану ертотичними танцями зі сцени:

Коли ж Влад нарешті наважився на пропозицію, то зробив її у новорічну ніч. Ліліана ж не одразу відповіла коханому: спочатку сказала, що подумає, а потім за декілька хвилин погодилася створити з ним сім’ю.

Яма весілляФОТО: Instagram/vladyama_official

За рік після весілля у пари народився син Леон, якому у грудні виповниться 6 років. Влітку Влад та Ліліана відсвяткували 14 років стосунків, а вчора – 7 років щасливого подружнього життя.

Леон ЯмаФОТО: Instagram/liliya_yama

Дивіться, як Влад Яма з дружиною виховують сина:

Новини по темі