Влад Яма з дружиною захопили знімками у стилі «Великого Гетсбі»

Танці з зірками
Влад Яма з дружиною Ліліаною захопили знімками у стилі арт-деко | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/vladyama_official

Неначе стоп-кадри з фільму.

Поділитися:

Суддя проекту «Танці з зірками» Влад Яма та його дружина Ліліана знайомі 12 років. І хоча до одруження їхнє кохання було таємницею, ефектна брюнетка швидко «влилася» у світ шоу-бізнесу – створила власний Instagram-акаунт, почала з’являтися на світських заходах та ділитися красивими фотосесіями.

Фото: instagram/liliya_yama

Нещодавно зіркова пара відвідала Межигір’я, де дала інтерв’ю для журналу «Печерская Ассамблея» та зробила кадри у стилі «Великого Гетсбі». Ці вишукані фото, вбрання епохи арт-деко та секрети щасливого родинного життя неабияк потішили підписників... 

Фото: instagram/liliya_yama

За її словами, вони з Владом навчилися «читати» думки на відстані. Буває, що вона тільки подумає зателефонувати чоловікові, як він сам її набирає. Закохані завжди гуляють разом, проте не зазіхають на особистий простір партнера.

Звісно, часом буває, що хочеться вбити одне одного. Але від цього стає тепліше, адже це ознака справжньої сім’ї, – зазначає Ліліана.

Та ще одна запорука щасливого шлюбу – підтримка та взаєморозуміння. І, вочевидь, Владові з цим пощастило – дружина цілком розділяє його творчість. Навіть, якщо він танцює на сцені стриптиз:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Влад Яма та його ефектна дружина знялися в новій фотосесії

Новини по темі