Володимира Остапчука і Ксенію Мішину запідозрили в романі

Танці з зірками
Володимира Остапчука і Ксенію Мішину запідозрили в романі | Зіркове життя | 1+1

Неочікувано!

Поділитися:

Після того, як український шоумен Володимир Остапчук заявив про , навколо його персони розгорнулося чимало пліток. Йому встигли , але ведучий швидко розвіяв усі чутки і вибачився перед сім'єю танцівниці. 

Днями ЗМІ знайшли новий привід для обговорень. Виявляється, уважні очевидці помітили Остапчука в компанії іншої жінки – української акторки, переможниці вибухового сезону «Танців з зірками» Ксенії Мішиної.

Про це написала користувачка у коментарі до одного з постів програми «Світське життя» в Instagram. Жінка попросила ведучу Катю Осадчу запитати у Володимира, що він робив у Відні в середу, 27 листопада, в компанії Ксенії. Вона також зауважила, що ведучий поцілував новоспечену кохану в шию. 

Інша очевидиця підтвердила слова жінки і зізналася, що теж бачила закохану пару, але в понеділок. 

Заховатися у них не виходить, – додала користувачка. 

Фото: instagram/vova_ostapchuk

Поки що ні Володимир, ні Ксенія офіційно не прокоментували чутки про свій роман. Чекатимемо на новини!

Нагадуємо, нещодавно Володимир Остапчук . Цікаво, що під час бесіди ведучий розповів про свій найбільший страх у житті, а також поділився роздумами про справжнє кохання:

«Я не вірю у вічне кохання. Не думаю, що можуть бути лише одні стосунки. Знаю лише одне – життя – неймовірно складна річ. Тому я завжди думаю – якими би міцними не були стосунки, вони можуть коли-небудь зруйнуватися».

Дивися також один з останніх танців Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової на паркеті «Танців...»:

Більше новин про шоумена знайдеш далі:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі