Встигнути все: Шоптенко розповіла, як поєднує танці з вихованням сина

Танці з зірками

Олена Шоптенко зізналась, як почувається в ролі молодої мами.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua головний хореограф нового сезону Олена Шоптенко поділилася подробицями свого материнства, а також зізналась, як чоловік допомагає у вихованні сина. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко замилувала знімком з чоловіком та сином

«Мені дуже подобається роль молодої мами. Звичайно, діти - це щось неймовірне. З'являються зовсім нові відчуття, абсолютно змінюється життя, змінюється навколо світ, а найголовніше - змінюються пріоритети. Все, що зараз відбувається - нове для мене, але разом з тим дуже хвилююче і класне», - коментує своє материство Олена. 

Олена зізнається, що поєднувати роботу у Танцях з зірками з материнством нелегко:

«Наступних 4 місяці на проекті будуть, напевно, одними з найважчих в моєму житті. Маленька дитина і дуже великий об'єм роботи, яку потрібно потрібно виконувати...Однак це улюблена робота, і саме через це я все витримую і знаходжу час. Коефіцієнт корисної дії у мене зараз на надзвичайно високому рівні (прим. ред. - посміхається). Це важко, але це можливо». 

Олена Шоптенко також розповіла, що не проти взяти сина на зйомки Танців з зірками:

Декілька разів доведеться взяти Олексія Олексійовича на зйомки. Безсумнівно, він ще маленький і не хочеться носити його павільйонами, однак ми вже зробити деякі щеплення, і скоро всі з ним познайомляться. 

Крім того, Олена Шоптенко зауважила, що чоловік повіністю підтримує її у вихованні сина, а також щиро радіє успіхам дружини у кар'єрі:

Він всіляко мене підтримує. Мені справді пощатило - у мене два Олексія в сім'ї, і обидва - прекрасні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоптенко зачарувала ніжним фото з маленьким сином

Фото: @alena_shoptenko

Новини по темі