Аніта Луценко прокоментувала конкуренцію з Машею Єфросиніною

Танці з зірками

Учасниця Танців з зірками розповіла, як готується до виходу на паркет.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua учасниця Танців з зірками  розповіла, як проходять репетиції з партнером, а також прокоментувала, як склалися стосунки з іншими учасниками шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко назвала себе головним стервом проекту Танці з зірками

«У мене вдало виходить усе, що стосується фізичних вправ, але що стосується чуттєвості, плавності - мій партнер постійно робить зауваження: «Досить показувати мені фізкультуру». Я дуже сподіваюся, що я вже трохи менше фізкультурниця після усіх цих тренувань», - стверджує Аніта. 

Аніта Луценко відверто зізнається, що заняття фітнесом для неї набагато простіші, аніж танцями: 

Мій партнер постійно каже, що я повинна «прожити» цей танок - ось це найважче. 

Аніта стверджує, що її партнер Олександр Прохоров постійно мотивує її та вірить у неї, та все ж поки що вони намагаються звикнути один до одного і працювати разом. 

Зірка також прокоментувала загострення конкуренції у танцювальному шоу:

«Поки що ми тільки спостерігаємо один за одним, бачимо номери і розуміємо, хто буде серйозним конкурентом, а хто й танцювати не вміє. Я вважаю своїм найбільшим конкурентом Машу Єфросиніну, адже вона звикла перемагати і буде йти до кінця». 

Яким буде виступ Аніти та Олександра у 4 ефірі Танців з зірками - залишається у таємниці. Не пропустіть новий ефір шоу вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко показала свою щоденну ранкову зарядку

Новини по темі