У мережі з'явилася екскурсія павільйоном Танців з зірками в 360°

Танці з зірками
Екскурсія Юрія Горбунова майданчиком Танці з зірками
1plus1.ua

Вперше глядачі легендарних «Танців з зірками» зможуть віртуально потрапити на знімальний майданчик та відчути себе частиною шоу

Поділитися:

Ведучий легендарного оновленого проекту «Танці з зірками» Юрій Горбунов провів унікальну екскурсію знімальним павільйоном в інноваційному форматі 360°. Глядачі віртуального туру зможуть відчути себе частиною проекту, адже матимуть можливість пройти шлях, який долає кожна з зіркових пар проекту щонеділі: від гримерних кімнат до зіркового балкону.

Розпочинається екскурсія, звичайно ж, з гримерних кімнат зірок. Саме в цій зоні учасникам проекту роблять макіяж, приміряють вбрання, тут тривають останні приготування перед виходом на паркет.

                                                                               

Ще одним місцем, куди зможе потрапити глядач екскурсії в форматі 360°, стане «Red room». Саме з цієї кімнати зірки виходять на паркет, а їхні колеги по проекту прискіпливо спостерігають та вболівають один за одного.

 

«У цій кімнаті атмосфера одночасно і святкова, і напружена,  адже кожен вихід на паркет -  це виклик і для самої зірки, і для її конкурентів», - зазначає телеведучий проекту Юрій Горбунов.

 

Зірковий екскурсовод також запрошує глядачів унікальної екскурсії відчути себе в ролі учасників,  опинившись в серці знімального майданчика – на головному танцювальному паркеті країни. За допомогою спеціальної технології 360°, можна оглянути все, що бачать зірки оновлених «Танців з зірками»: суддівський стіл, глядацьку залу та камери, які слідкують за кожним рухом учасника.

 

Після того, як виконання танцю вже позаду, кожна пара поспішає на зірковий балкон, з якого відкривається неймовірна панорама на знімальний майданчик. Саме з цього місця учасник проекту дізнаєтеся свої бали та місце в турнірній таблиці.

 

Глядачі, які бажають не лише віртуально відвідати знімальний майданчик, але й на власні очі побачити як створюється магічний світ танцю, зробити кілька фото з улюбленими учасниками проекту «Танці з зірками», відчути атмосферу пристрасті, веселощів та кохання на паркеті, можуть купити квитки за посиланням:

Дивіться оновлені «Танці з зірками» щонеділі о 21.00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі