Женя Кот повторив свої улюблені танці під дощем (відео)

Танці з зірками
Танці з зірками 2019: Женя Кот повторив свої улюблені танці під дощем (відео) | 1+1

Навіть стихія не в змозі загасити полум'я пристрасті.

Поділитися:

Під час  вибухового сезону «Танців з зірками» Женя Кот і Ксенія Мішина показали глядачам пристрастний фрістайл під пісню Тіни Кароль «Зачем я знаю». Вогонь почуттів запалав на паркеті та полонив серця не лише прихильників пари, а й суддів проекту.

Так, навіть у суворої судді проекту Катерини Кухар перехопило подих від виступу учасників.

Це було дико та сексуально, — прокоментувала балерина.

Та, вочевидь, пристрастні танці під дощем дуже до вподоби Євгену, тому він вирішив повторити поєднання водної стихії із сексуальними рухами з попередніх своїх виступів. Ми пригадали, що в першому сезоні оновлених «Танців з зірками» під час ефіру обміну партнерами хореограф виконав із Наталією Могилевською запальний джаз-фанк під хіт MONATIKа «Мокрая девочка». Дощ, вибухова енергетика та улюблена пісня мільйонів — ти маєш це побачити!

Цікаво, що й у другому сезоні оновлених «Танців...» латиноамериканська бачата у виконанні Michelle Andrade та Жені Кота знову не обійшлася без «дощового» супроводження. Під пісню Camila Cabello Havana найсексуальніша пара сезону показала настільки гарячий танець, що в залі стало спекотно абсолютно кожному. Не можливо відірвати погляду від такого пристрастного виконання.

Дивись повні відео з виступів Жені Кота та його зіркових партнерок, аби насолодитися гарячою хореографією. А після бери участь в опитуванні!

Ксенія Мішина та Женя Кот

 

Наталя Могилевська та Женя Кот

 

Michelle Andrade та Женя Кот

 

А також обирай:

poll_content_636

Читай ще більше новин про улюбленого танцівника:

1. 

2.  

3.  

4.  

5.  

Новини по темі