Змінила кросівки на підбори: Ілона Гвоздьова у вишуканому образі (фото)

Танці з зірками
Змінила кросівки на підбори: Ілона Гвоздьова у вишуканому образі (фото)
Фото: Ростислав Ріпка

Учасниця «Танців з зірками» заворожує елегантністю.

Поділитися:

Днями в Києві відбулася урочиста церемонія ELLE Style Awards 2019, під час якої нагороджували найвизначніших представників моди, шоу-бізнесу, кіно та онлайн-медіа України. На червоному хіднику був справжній зорепад:  у наймодніші луки, аби затьмарити всіх своєю появою.

Завітала на церемонію й учасниця «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова. Для неї це була нагода не лише підтримати одного з номінантів – свого партнера Володимира Остапчука, а ще й відволіктися від виснажливих репетицій напередодні чвертьфіналу танцювального шоу.

«З’явилась нагода змінити кросівки на шпильки, звичну тренувальну форму – на елегантну вечірню сукню, а манери суворого вимогливого педагога – на загадковий погляд та легку усмішку», – зізналась Ілона і додала:

Так приємно побачити таку жінку у дзеркалі.

І справді, на церемонії зірка засяяла у вишуканій чорно-білій сукні максі з ніжним мереживом. Її доповнили розкішні сережки та крихітний клатч. Дуже елегантно!

Фото: Веронiка Монакова, Jetsetter

За результатами нагородження Володимир Остапчук став «Найстильнішим чоловіком країни». Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що ведучий  після 12 років шлюбу. Дізнавшись про це, Ілона  Володимира натхненними словами.

До речі, минулого тижня пара вийшла на паркет із переможцем попереднього сезону «Танців…» Ігорем Ласточкіним. Тріо запалило паркет вибуховим диско – пригадай, як це було:

 

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше новин про Ілону Гвоздьову:

1.  

2.  

3.  

Новини по темі