За час роботи з рушницею для ролі снайперки схудла на 4 кг: цікаві факти про акторку Дарію Творонович, яка зіграла у "Тільки живи"

Тільки живи

Розповідаємо цікаві факти з біографії акторки Дарії Творонович, яка зіграла у серіалі "Тільки живи".

Поділитися:

Уже 30 березня о 19:00 телеканал "1+1 Україна" покаже прем'єру нового серіалу "Тільки живи". За сюжетом, молодий режисер Вітька мріє зняти круте кіно та потрапити на червоні хідники міжнародних фестивалів. Але всі плани руйнує повномасштабне вторгнення, і тепер йому доводиться переглянути свої цінності. Незадовго до подій він зустрічає активістку Олексу, у яку закохується. Дівчина вирушає на фронт, і у її пошуках Вітька спочатку починає займається волонтерством, а згодом опиняється у складі загону українського командира Чумака. Тут він опановує нові навички: від тримання зброї до керування дроном, і стає учасником важливої операції, яка розставляє крапки над “і” у давньому протистоянні українського та російського офіцерів. 

До команди серіалу доєдналася акторка театру та кіно Дарія Творонович, яка зіграла снайперку Олесю. Пропонуємо ближче познайомитися із виконавицею головної жіночої ролі "Тільки живи" та дізнатися 5 цікавих фактів з її біографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Участь у Революції Гідності, талант до музики та дружина-акторка: цікаві факти про Григорія Бакланова, який зіграв у "Тільки живи"

Дарія Творонович: цікаві факти

1. Разом із колегою по серіалу Максимом Самчиком Дарія Творонович організувала благодійний челендж для збору на ЗСУ із загальною ціллю 60 тис. гривень. За його умовами, актори давали один одному завдання, а їх аудиторія робила благодійні донати. Так, наприклад, Максиму потрібно було намалювати портрет Дарії та продати його, а Дарія знімала відео про свій день у стилі режисера Веса Андерсона ("Готель Гранд-Будапешт").

Максим Самчик та Дарія Творонович

2. Акторка зіграла головну роль у спільному українсько-ізраїльському фільмі “Валерія виходить заміж”. Стрічка зібрала кілька міжнародних нагород та була представлена та Венеційському кінофестивалі.

3. Дарія надзвичайно захоплюється роботою американської акторки Меріл Стріп ("Диявол носить Прада", "Мамма Міа!"). На сторінці Дарії в Інстаграм є кілька постів присвячених Меріл Стріп та її культовим монологам. Українська акторка сама відтворює фрагменти з її фільмів та ділиться відео зі своїми читачами.

4. Дарія Творонович грає у театрі на Печерську. Глядачі могли бачити її у таких виставах, як "Наталка Полтавка.doc", "Соломія", "Піноккіо, або Історія про те, як стати людиною". Колеги акторки по "Тільки живи" Максим Самчик та Григорій Бакланов також працюють у цьому ж театрі.

Тільки живи

5. Роль снайперки була фізично не простою, зізнається Дарія. Акторці потрібно було навчитися автентично виглядати у кадрі з важкою гвинтівкою. Задля цього Дарія консультувалася з військовими, а за половину знімального періоду через велике навантаження схудла на 4 кг. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторська династія та творчий тандем з чоловіком: 5 цікавих фактів про зірку серіалу "Тільки живи" Наталію Сумську

Не пропустіть прем'єру "Тільки живи" 30 березня о 19:00 на "1+1 Україна".

Новини по темі