“ТСН. Тиждень з Аллою Мазур” повертається на телеекрани: прем’єра аналітичної програми відбудеться у марафоні “Єдині новини”

ТСН. Тиждень
“ТСН. Тиждень з Аллою Мазур” повертається на телеекрани

5 лютого о 20:00 в ефірі Національного марафону “Єдині новини” відбудеться прем’єра інформаційно-аналітичного проєкту телеканалу 1+1 “ТСН. Тиждень з Аллою Мазур”.

Поділитися:

Головний підсумковий випуск новин повертається на телеекрани та буде транслюватись в ефірі об'єднаного новинного марафону раз на два тижні.

ТСН Тиждень Алла Мазур

Незмінна авторка і ведуча програми Алла Мазур, якій довіряють мільйони українців, володарка двох державних нагород — орденів Княгині Ольги, — разом з  командою досвідчених журналістів розкаже найцікавіші історії, покаже найдраматичніші кадри, і  дізнається все про найсуттєвіші події, які розбурхали Україну та світ цього тижня. «ТСН. Тиждень» допоможе глядачам реально оцінити ситуацію на всіх фронтах: на передовій з рашистами, проти корупціонерів і бідності всередині країни, і в хитросплетіннях геополітичних битв. 

«Ми переконались, що наш глядач вже давно хоче бачити загальну картину за щоденним шквалом окремих подій. Знати про їх коріння, і передбачати, куди ситуація рухається. Тому збиратимемо що два тижні найцікавіші деталі, ексклюзивні подробиці від наших власних джерел. І, звісно, будемо говорити про людей, наших незламних земляків: кожен з яких змінює історію по-своєму”, - говорить Алла Мазур.

ТСН Тиждень Алла Мазур

Шеф-редактор програми Роберт Опаленик додає подробиць, чого чекати глядачам від нових інформаційних випусків:

«Вся ця робота досі захоплює нас самих, тож глядачам тижневика обіцяємо драйв, купу справжніх розслідувань і реальну користь від кожної хвилини нашого ефіру». 

ТСН Тиждень Алла Мазур

Новинкою інформаційного проєкту стане "воєнна ситуаційна кімната". Найвідоміший воєнкор країни Андрій Цаплієнко разом з Аллою Мазур зроблять все, аби ви отримали відповідь на кожне запитання головної битви нашої країни, отримали найзрозуміліші пояснення, почули тих, хто справді знає, що і як робити. І дізналися те, чого в іншому місці не знайдеш. Власні джерела, детальна карта і чесний прогноз розвитку подій. 

Дивіться прем’єру “ТСН. Тиждень з Аллою Мазур” 5 лютого о 20:00 в ефірі Національного марафону “Єдині новини”.

Новини по темі