На 1+1 покажуть перше ексклюзивне інтерв’ю Володимира Зеленського після переговорів з Джо Байденом та Еммануелем Макроном

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ексклюзив ТСН: перше інтерв’ю Президента України після переговорів з Макроном і Байденом

Інтерв’ю Президента України Володимира Зеленського ексклюзивно для ТСН.

Поділитися:

Сьогодні о 20:15, одразу після випуску вечірнього ТСН, глядачі 1+1 у інтерв’ю Наталії Мосейчук зможуть дізнатися, про що домовився Володимир Зеленський із президентами США та Франції. Яку позицію вони займуть стосовно конфлікту між Україною та Росією та чи будуть втручатися у ситуацію? Чи відбудеться просування імплементації Мінських домовленостей та розблокування Нормандського формату?

Також під час інтерв’ю поговорять про поточну ситуацію з ковідом в Україні та актуальні економічні питання.

Нагадаємо, цього тижня уся Україна та світ спостерігали за переговорами Володимира Путіна з очільниками США та Франції стосовно ескалації конфлікту з Україною. Лідери держав закликали Росію до деескалації напруженості та погодилися, що дипломатія є найкращим способом досягти значного прогресу у врегулюванні конфлікту. Вчора в ефірі ток-шоу «Право на владу» на 1+1 разом з експертами обговорювали можливі наслідки цих переговорів для України.

Сьогодні глядачі 1+1 дізнаються нові подробиці про поточну ситуацію від президента України Володимира Зеленського.

ТСН Президент України фото

10 грудня на tsn.ua та сайті 1+1 розпочинається голосування за номінантів  щорічної премії ТСН «Ті, що вражають». Традиційно служба новин 1+1 нагородить українців, які проявили відвагу, милосердя, стійкість та рішучість під час подій року, що минає, та стали героями сюжетів ТСН.

Новини по темі