Марічка Падалко відверто розповіла про своє ставлення до вакцинації

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко відверто розповіла, чи робить вакцини своїм дітям

Ведуча ТСН взяла участь у проекті UNICEF, який присвячений Всесвітньому тижню імунізації.

Поділитися:

З 24 по 30 квітня 2018 року в усьому світі відбувався Всесвітній тиждень імунізації. Міністерство охорони здоров’я України, Центр громадського здоров’я разом з партнерами Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) закликали вакцинувати дітей та дорослих.

Телеведуча ТСН, мама трьох діток Марічка Падалко дала інтерв’ю на офіційній сторінці UNICEF щодо свого ставлення до вакцинування.

На даний період Марічка дотримується календаря щеплень і сумлінно вакцинує своїх дітей Михайлика, Катрусю та Машу. Більше того – сама вже котрий рік поспіль захищає себе щепленням від грипу. Але раніше до вакцин ставилась із пересторогою. У перший рік життя сина Михайла, ведуча боялась його вакцинувати: лякали міфи про те, ніби вакцини викликають аутизм.

Згодом Марічка поспілкувалась з лікарем-педіатром, яка спростувала ці міфи та наполягла на важливості своєчасного вакцинування:

Дуже цінно – знайти хорошого лікаря, адже щеплення це єдиний надійний захист від небезпечних хвороб, – коментує своє рішення багатодітна мама.

Телезірка закликає кожного ретельно перевіряти інформацію, аби не поширювати вигадок, особливо коли це стосується здоров’я дітей та дорослих.

Нагадаємо, що наприкінці квітня Марічка Падалко запустила YouTube-канал для жінок, який називається Marichka Padalko UA, про це вона розповідала в ексклюзивному інтерв'ю для сайту 1plus1.ua.

Новини по темі