Наталя Мосейчук захопила стильним образом на даху столичного хмарочоса

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Наталія Мосейчук захопила стильним образом на даху столичного хмарочоса
1plus1.ua

Ведуча ТСН знову готується до 7-годинного новинного марафону.

Поділитися:

Ведуча ТСН і куратор соціального проекту Право на освіту Наталія Мосейчук вже цієї неділі готується провести 7-годинний новинний марафон, присвячений другому турові президентських виборів в Україні. Разом зі своїми колегами – Аллою Мазур і Лідією Таран, Марічкою Падалко та Святославом Гринчуком вона буде вести випуски не з класичної студії, а на майданчику під відкритим небом.

Локація, на якій буде працювати Наталя, розташована на даху столичного хмарочоса. Саме звідти телеведуча вже вела новини 31 березня. Тоді вона вибрала для ефіру елегантну сукню від українського дизайнера Aina Gasse, розкішного кольору айворі, класика і елегантність на століття. Колір айворі покликаний посилювати достоїнства і приховати недоліки будь-якого кольору і типу шкіри, він підходить абсолютно всім дівчатам. Крій сукні розроблений за унікальною методикою дизайнера, наряд ідеально підкреслює королівську поставу Наталії, акцент на талії створює досконалі пропорції», – розповідає стиліст Марина Федорченко.

Нагадаємо, в неділю, 21 квітня, ТСН знову проведе 7-годинний марафон і представить результати власного екзит-полу. У день другого туру виборів Президента України спецвипуски ТСН виходитимуть о 12.00, 15.00 і 18.00, а о 19.30 розпочнеться марафон «Вибір країни», який вестимуть одночасно п'ять ведучих. Як і під час першого туру, Алла Мазур вестиме програму з виїзної студії на Майдані Незалежності, Лідія Таран – з майданчику перед Центрвиборчкомом, а Наталія Мосейчук – з даху столичного хмарочоса «Гулівер».

До них приєднаються також Марічка Падалко та Святослав Гринчук. Вони будуть працювати на двох інших знакових локаціях, назви яких поки не розголошуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТСН покаже спецвипуск, присвячений дебатам

Новини по темі