ТСН покаже спецвипуск, присвячений дебатам

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН аналізуватиме дебати в прямому ефірі | 1+1

Ефір відбудеться за півгодини до головної події дня.

Поділитися:

Сьогодні, 19 квітня, Телевізійна служба новин каналу 1+1 змінить час виходу та формат вечірнього випуску у разі, якщо на НСК «Олімпійський» відбудуться дебати кандидатів на пост Президента України. Спецвипуск вийде за півгодини до головної події дня – о 18.30.

На стадіоні у Києві працюватимуть одразу декілька знімальних груп новинної служби, а до студії ТСН завітають політолог, медіа-експерт та психолог. У прямому ефірі разом із глядачами каналу 1+1 вони спостерігатимуть за дебатами та аналізуватимуть промови кандидатів, їхню невербальну комунікацію, а також реакцію аудиторії.

ТСН стежитиме за перебігом ситуації навколо дебатів, змінами, пов’язаними із ними, а також часом виходу в ефір.

Дивіться спецвипуск ТСН о 18.30 на телеканалі 1+1, а також в інтернеті – на YouTube-каналі, Facebook-сторінці ТСН, а також на 1+1 video.

Нагадаємо, у неділю, 21 квітня, ТСН знову проведе 7-годинний марафон та представить результати власного екзит-полу. У день другого туру виборів Президента України спецвипуски ТСН виходитимуть о 12.00, 15.00 та 18.00, а о 19.30 розпочнеться марафон «Вибір країни», який будуть вести одночасно п’ятеро ведучих.

Команда новинної служби представить найбільш повну інформаційну картину дня, знімальні групи ТСН працюватимуть в усіх регіонах України. Окрім цього, під час марафону «Вибір країни» аналізуватимуть цьогорічні передвиборчі перегони, відмінністю яких стало жорстке протистояння кандидатів і змагання політтехнологів. Про причини і наслідки цього ведучі говоритимуть із запрошеними гостями, серед яких політики, експерти, політологи, економісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день другого туру президентських виборів ТСН знову влаштує марафон

Новини по темі