Правила життя Соломії Вітвіцької, які надихають

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька розповіла про стосунки з чоловіком
Фото: Марія Хомчук

Ведуча ТСН поділилася особистим в інтерв'ю для 1plus1.ua.

Поділитися:

«Відповідальна, емоційна і всім переймаюся», – так коротко сама себе описує Соломія Вітвіцька. Справді, її енергія б’є ключем, вона активна та цілеспрямована. Ці риси певною мірою допомогли їй пройти успішний шлях від кореспондента новин до зірки-телеведучої.

Напередодні дня народження Соломії ми поспілкувалися з нею, розпитавши про важливі аспекти її життя.

Фото: Марія Хомчук

ПРО РОБОТУ

Кореспондент – робота, сповнена несподіванок. Неодноразово траплялося, що я планувала включатися ввечері з якоїсь події, а в другій половині дня мені повідомляли, що все змінилося і потрібно летіти закордон. Тоді доводилося жертвувати вихідними та особистим життям. Проте я завжди горіла своєю роботою, могла знімати по кілька сюжетів у день.

Тепер, будучи ведучою, тішуся, що можу планувати свій час. Але за нагоди завжди знімаю сюжети – мені це цікаво, мій запал не зник.

Фото: @solomiyavitvitska

ПРО СІМ’Ю

У своєму чоловікові (Владі Кочатковому. – Ред.) ціную виваженість та прагматичність, адже я завжди десь «літаю» (усміхається). Так дивно, ми обоє Близнюки – і такі різні.

Фото: Валерія Швець

Вважаю, що з партнером потрібно розмовляти, а ще важливо не переходити межу. А «вогонь» у стосунках спалахує, коли ти бачиш гідні вчинки з боку коханої людини. Мова не про те, що потрібно спуститися з повітряної кулі з манговим десертом, хоча це було б чудово (сміється). Хочеться в повсякденному житті бачити вчинки людини, які для тебе є цінними. Для мене важливіше відчувати, що поруч є надійне плече. Але звісно, дуже приємно, коли чоловік робить мені якісь приємності, щось цікаве вигадує.

Найбільш щасливою почуваюся у миті, коли мене обіймає коханий чоловік.

У сім’ї мого коханого не було традицій, тому він до них скептично ставиться. Дуже важко йому щось нав’язати. Але деякі традиції все ж таки маємо. Наприклад, разом готуємо борщ (усміхається)! Нещодавно вперше приготували його з червоною капустою.

Фото: Валерія Швець

ПРО ВІДПОЧИНОК

Я зрозуміла, що все ж таки потрібно відпочивати. Буває, що взявши на себе забагато, не помічаєш, як втома й депресія тебе поглинають. І з такого стану важко вийти. Тому намагаюся знаходити час для відпочинку з сім’єю, а також люблю хоча б ненадовго кудись поїхати чи полетіти.

До того ж намагаюся знаходити себе в нових захопленнях. Не так давно відвідувала разом із чоловіком акторські курси. Також останнім часом активно займаюся спортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 вправи для тонкої талії від Соломії Вітвіцької

Фото: з архіву Соломії Вітвіцької

ПРО ПОДОРОЖІ

Мандри – моє найбільше захоплення. Побувала в багатьох місцях, та свого часу мене приємно здивувало Марокко. Також із несподіваного боку відкрила для себе Албанію. Було цікаво відпочивати у В’єтнамі – там не відчутний вплив глобалізації.

Фото: Соломія на відпочинку з чоловіком в Албанії. З архіву ведучої

ПРО БЛАГОДІЙНІСТЬ

Війна, яка почалася в Україні, не могла мене залишити байдужою. З нею пов’язана особиста історія, адже мій брат – військовий. Спершу я поїхала до нього у Крим – ще за тиждень до ПСЕВДО референдуму, щоб на власні очі побачити, що там відбувається. Потім він із Криму переїхав із бригадою до Миколаєва, і майже одразу до АТО.

Фото: Соломія на презентації Переможців

Відповідно я з артистами, волонтерами теж туди вирушила. І впродовж двох років чи не кожні вихідні їздили на фронт підтримати бойовий дух хлопців. Мені писали через соцмережі та допомагали нашим захисникам, волонтерам, госпіталям медикаментами, речами, їжею.

А згодом виникла ідея соціального мультимедійного проекту Переможці про ветеранів, що втратили кінцівки, але не втратили сили духу. У другій частині проекту долучилися також паралімпійські чемпіони. Ми показали людей із необмеженими можливостями.

Результати гарних справ надихають, а ще я знаходжу нових друзів і однодумців – і це дуже цінно для мене.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схожі чи ні: Соломія Вітвіцька з мамою займаються фітнесом в Карпатах

Новини по темі