Соломія Вітвіцька перевтілилась у трипільську жінку (фото)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька приміряла образ трипільської жінки (фото)
Фото: @solomiyavitvitska

Ведуча постала у цікавому образі.

Поділитися:

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила прихильників новим луком. На своїх сторінках у соцмережах вона розмістила фото, на яких позує в образі трипільської жінки. Ведуча постає у стилізованому вбранні, з незвичною для себе зачіскою та орнаментами на тілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька відверто розповіла про особисту кризу та вигорання

«Мій день трипільської жінки.

У мене було троє трипільських малюків, і ми знімали ролик про трипільські звичаї. 
Цивілізація, що розвивалася 5-6 тисяч років до нашої ери. Вже тоді трипільці мешкали в «мегаполісах» на 15 тисяч людей. Саме таке гігантське поселення було на території нинішньої Черкащини, і в селі Легедзине тривають дослідження і розкопки, щороку знаходять неймовірні знахідки, що доводять наскільки розвинутими трипільці були задовго до багатьох інших цивілізацій та імперій у світі. 

До речі, трипільські жінки були «відьмами», тобто багато відали, розбиралися у лікувальних травах, знали різні цілющі заклинання. Є ще версія, що в родинах трипільців, жінка була головною берегинею і мала одразу двох чоловіків. А ще жінки були модницями й стилягами. 

Певні магічні традиції трипільців можна буде побачити на великих екранах вже з 25 жовтня перед стрічкою Чорний козак!», - написала ведуча.

Гортайте світлини в галереї!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила життя Соломії Вітвіцької, які надихають

Новини по темі