Соломія Вітвіцька після аварії пересіла на квадроцикл: реабілітація в Карпатах

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька проходить реабілітацію в Карпатах після ДТП і катається на квадроциклі
Instagram/solomiyavitvitska

Соломія Вітвіцька, яка днями потрапила у ДТП, поїхала на реабілітацію до Карпат. Чисте повітря та активний відпочинок на квадроциклах лікують, впевнена телеведуча.

Поділитися:

Соломія Вітвіцька поїхала на реабілітацію до Карпат, де активно відпочиває з подругами: зокрема, катається на квадроциклі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька вночі потрапила в ДТП: як себе почуває телеведуча зараз

Про це ведуча «ТСН» та «Вражаючі історії ТСН» розповіла у своєму Instagram, показавши фото на квадроциклі та написавши:

Коли синяк оф лікує і тонує. А довкола неймовірні краєвиди та п’янкі аромати трав. Які підкажете методи від синців та набряків?

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька потрапила у ДТП вночі 15 липня у Києві. За кермом була її подруга, а сама ведуча знаходилася на задньому сидінні авто. Перед ними різко загальмувала вантажівка, що й спричинило зіткнення. На щастя, обидві жінки не отримали серйозних травм.

Соломія Вітвіцька аваріяНа обстеженні з нейрохірургом Русланом Скляром. Фото: особистий архів Соломії Вітвіцької

Соломія Вітвіцька відбулася забоями та гулею на голові, а вже через декілька днів пожалілася у сторіс, що у неї з’явилися синці під очима. Тож ведуча вирішила поїхати на реабілітацію до Карпат і написала:

Це був тиждень з пригодами, але все що нас не ламає – робить сильнішими. Ще збираюся з думками, щоб поділитися з вами усіма деталями та висновками після пережитого. А просто зараз вилітаю у мої довгі реабілітаційні вихідні.

Також Соломія Вітвіцька на свої сторінці у Facebook подякувала всім за щиру підтримку. 15 та 16 липня вона продовжувала вести денні випуски «ТСН».

Соломія Вітвіцька аваріяФото: Instagram/solomiyavitvitska

Ведуча пише, що почувається добре, проте, напевно, все ж відчула необхідність відновитися після аварії. Також Соломія Вітвіцька закликала всіх бути уважними за кермом заради себе та інших учасників дорожнього руху:

Всіх закликаю бути уважними на дорогах, їхати, йти обережно, дотримуватися правил дорожнього руху, з повагою ставитися до всіх водіїв та пішоходів і пам’ятати, що від цього залежить ваше життя і здоров’я!

Соломія Вітвіцька – ведуча денних випусків «ТСН» вже багато років. У квітні ж 2021 року вона стала ведучою нового соціального проєкту «Вражаючі історії ТСН». У ньому глядачі могли дізнатися історії звичайних українців, які стали героями резонансних подій.

Новини по темі