Соломія Вітвіцька вночі потрапила в ДТП: як себе почуває телеведуча зараз

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП: який стан ведучої зараз?
Facebook Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька потрапила вночі у ДТП. Як себе почуває телеведуча зараз? Чи була необхідна їй госпіталізація?

Поділитися:

Ведуча «ТСН» та проєкту «Вражаючі історії ТСН» Соломія Вітвіцька сьогодні вночі потрапила у ДТП. Наразі її стан не викликає занепокоєння, про що вона повідомила в своїх соцмережах.

Соломія Вітвіцька ДТП

Ведуча розповідає – аварія відбулася на Рибальській Набережній. Соломія Вітвіцька з подругою перебувала під час ДТП у мікроавтобусі, перед яким різко загальмувала вантажівка, спричинивши аварію. Причиною різкого гальмування міг бути скутер, який раптово виїхав на дорогу перед вантажівкою. Проте водій скутера свою вину заперечує.

За кермом мікроавтобусу знаходилася подруга Соломії Вітвіцької. Сама ж телеведуча сиділа на задньому сидінні автомобіля і отримала забій голови. Обох жінок госпіталізували, щоб з’ясувати, яких ушкоджень вони зазнали.

Соломія Вітвіцька ДТПНа обстеженні з нейрохірургом Русланом Скляром. Фото: особистий архів Соломії Вітвіцької

Ведуча розповідає, що в неї декілька забоїв, в цілому нічого небезпечного. Вночі у лікарні їй поставили крапельницю, адже через удар головою була підозра на струс мозку. Проте обстеження показали, що з Соломією Вітвіцькою все добре. Сьогодні зранку їй зробили МРТ та КТ, які не показали жодних відхилень. Також у сторіс ведуча повідомила, що в результаті аварії отримала гулю на чолі, яку перед виходом в ефір у студії «ТСН» сьогодні їй замаскували гримери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У свій День народження Соломія Вітвіцька приготує шарлотку та пиріг в ефірі шоу «Твій день»

Подруга Соломії Вітвіцької, яка була за кермом під час аварії, мала набряк і біль в нозі. Тож лікарі ще перевіряють, якого пошкодження вона зазнала: переламу чи тріщини. Але її загальний стан теж не викликає занепокоєння.

Соломія Вітвіцька говорить:

Ми їхали не швидко і акуратно, тому живі і будемо здорові. Усіх закликаю бути уважними на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху.

Зранку Соломію Вітвіцьку відпустили з лікарні, і вона вже вела випуск «ТСН» о 14:00.

Новини по темі