Соломія Вітвіцька взяла участь у незвичній фотосесії

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька розповіла про юність, кохання та переможців
Ivona.bigmir.net

Ведуча ТСН розкрила правила життя сильної жінки на сторінках відомого інтернет-видання у проекті «Без гриму».

Поділитися:

«Viva! Найкрасивіші 2017»: Які образи зірки «1+1» вибрали для червоної доріжки (фото)Зірка «1+1» Соломія Вітвіцька взяла участь у великому проекті інтернет-видання Ivona.bigmir.net, в якому відомі жінки України «знімають» перед читачем сценічну «маску» і розповідають про найголовніше – сім'ю, кар'єру, перші невдачі, довгоочікувані перемоги, дружбу. Другою героїнею проекту стала улюблена ведуча ТСН Соломія Вітвіцька.

За чарівною посмішкою улюбленої ведучої ТСН ховається сильна і цілеспрямована особистість. Соломія Вітвіцька не просто тендітна і талановита леді, вона - боєць, який веде за собою інших.

Ведуча ТСН поділилася з читачами своїми спогадами з дитинства, стосунками з братом Северином, відношенням до публічності та змінами, які відбулися у її стилі. Зокрема, ведуча зізналася, що її юність пройшла за правилами хіпі.

Я носила рвані джинси, вільні футболки. Ми збиралися великою компанією, гуляли по Львову, грали на гітарах, співали пісні. – згадує Соломія Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька розповіла, як пройшов її перший ефір у ТСНОкрім того, ведуча розповіла і про свої нинішні хобі. Зокрема з інтерв’ю читачі можуть дізнатися, що Соломія займається акторською майстерністю, обожнює кінний спорт.

Проте своїм головним захопленням наразі вважає соціальний мультимедійний проект «Переможці», який розкриває життя ветеранів АТО після важких поранень, які ставлять великі цілі у мирному житті, надихають нас на позитив та віру у краще. 

Вже третій рік в країні йде війна, і, звичайно, неможливо бути в стороні. Тому проект «Переможці» про героїв АТО, які втратили кінцівки на війні, але не втратили сили духу, такий важливий і дорогий для мене. – коментує Соломія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька та проект «Переможці» зірвали оплески на церемонії «Viva!».

Також ведуча 1+1 поділилася деталями свого приватного життя. Зокрема, читачі дізналися, що зовсім нещодавно ведуча разом із чоловіком переїхали у свою квартиру за містом, де нині повним ходом ще йдуть останні ремонтні роботи.

Моє найщасливіше місце - це плече коханого. На ньому мені завжди спокійно. Тепер готуємося до новосілля. Звичайно, я мрію про дітей. І скільки Бог пошле, стільки і буде. – каже Соломія.

Про те, що для Соломії означає публічність, та що робить її щасливою, можна прочитати у повній версії інтерв’ю.

Нагадаємо, нещодавно зіркові учасники забігу «Переможці» провели відкрите тренування (фото).

Новини по темі