Соломія Вітвіцька закликає допомогти учаснику проекту «Переможці»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька заохочує небайдужих допомогти сім'ї Віктора Кардаша

Відома телеведуча запрошує на толоку 6 жовтня.

Поділитися:

Ведуча ТСН та куратор соціального проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька заохочує небайдужих допомогти сім'ї Віктора Кардаша, учасника соціального проекту «Переможці».

«6 жовтня кличемо усіх весело і з користю провести час! Допоможемо молодій родині ще до зими переїхати у власний будинок, який вони придбали за соціальні виплати. Віктор Кардаш, учасник проекту «Переможці», неймовірний і завжди усміхнений парубок!», - написала у Facebook Соломія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уся зала на церемонії «VIVA! Найкрасивіші» аплодувала Переможцям стоячи

Толока розпочнеться 6 жовтня о 9-й ранку в місті Ірпінь.

Залишається рівно тиждень до нашої толоки у Кардашів! Olga Kardash, Nick M. Kard з Матвійчиком готуються до входин, і...

Опубліковано Solomiya Vitvitska Субота, 29 вересня 2018 р.

Молода сім‘я завдяки соціальній виплаті придбала недобудований будинок в Ірпені і мріє нарешті заселитися у власне житло.

«На презентації проекту один з учасників Переможців Віктор Кардаш освідчився коханій і згодом пара зіграла красиве весілля, а нещодавно Соломія зустрічала маленького Кардаша з пологового. До речі, познайомилися Віктор і Ольга в шпиталі - вона прийшла провідати пораненого морського піхотинця, оскільки у неї і брат, і батько теж військові. І її родина втратила все, оскільки батьківський будинок залишився на окупованій території в Горлівці. А брат залишився вірний присязі і вийшов з Криму», - згадує у Facebook редактор розважальних проектів 1+1 Анатолій Єрема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила життя Соломії Вітвіцької, які надихають

«Долучайтесь руками і часом, якщо ж не виходить, переказуйте будь-яку суму - на картку Анатолія Єреми Приват 4731 1856 0188 0054, бо він займатиметься закупівлею будматеріалів», - зауважила ведуча Соломія Вітвіцька.

Нагадаємо, соціальний мультимедійний проект "Переможці" стартував у лютому 2016 року. Проект присвячено ветеранам АТО з надзвичайними можливостями, які втратили кінцівки під час бойових дій на Сході країни, але не втратили сили духу та жаги до життя; які тренують тіло, гідно пройшли всі випробування, надихають інших не здаватися, ставлять перед собою великі цілі в мирному житті.

Новини по темі