Святослав Гринчук розповів, як вони з дружиною розподіляють обов'язки щодо виховання доньки Дзвінки

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Святослав Гринчук про виховання доньки Дзвінки — ексклюзив

Ведучий ТСН Святослав Гринчук: про виховання доньки та вплив війни на стосунки з дружиною.

Поділитися:

Ведучий ТСН Святослав Гринчук нещодавно дав ексклюзивне інтерв'ю сайту 1+1 про стосунки з дружиною, виховання доньки Дзвінки, інформаційну безпеку в умовах війни та найважливіші минулорічні досягнення.

Святослав Гринчук з дружиною та донькою

Як зізнався Святослав Гринчук, у вихованні доньки вони з дружиною керуються правилом "хто ближче і у кого вільні руки, той і займається". Але якщо справа доходить до зачісок, то тут головна роль випадає мамі.

"За невеличкими винятками у нас немає якихось закріплених ролей. Все залежить від зайнятості й настрою. Ну хіба зачіски Дзвінки дружина благородно бере на себе, бо мені дати ради з довгим волоссям — не під силу. Коли дружина їздила на тиждень у відрядження, аби врятувати мене від щоденних мук із косичками і хвостиками, попросили Дзвінчину хресну маму заплести їй африканські коси. Ті протримались більше як тиждень, тож я щоранку перед дитячим садком не мав із цим клопотів".

Святослав Гринчук

Також ведучий новин зізнався, що вимушена розлука не початку повномасштабної війни лише зміцнила їхнє кохання з дружиною.

"Перші півтора року з часу повномасштабного вторгнення дружина з донькою здебільшого жили за кордоном, а я працював у Києві. Перевірка пройшла успішно. Здається, ми стали ще більше довіряти один одному, бо побачили, що кожен гідно може давати собі раду за складних обставин".

Читайте повне інтерв'ю Святослава Гринчука для сайту 1+1 за посиланням.

Новини по темі