ТСН на 1+1 продемонстрував рекордні показники телеперегляду з початку 2021 року

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН встановив рекорд телеперегляду

28 липня ТСН встановив рекорд телеперегляду, продемонструвавши найвищу частку від початку року.

Поділитися:

За аудиторією 18-54 (50+) частка склала16.3% з рейтингом 3,2%. Випуск подивилося 2,1 мільйони українців (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.). Також  у цей день телеканал 1+1 став лідером телеперегляду за комерційну добу з часткою 9,4 % за аудиторією 18-54 (50+). Ведучою випуску о 19:30 була Соломія Вітвіцька.

28 липня в ефірі ТСН показали третій випуск спецпроекту «Розділені» Неллі Ковальської, у якому на прикладі досвіду Ірландії продемонстрували, чи є ціна у компромісу та чи можливе врегулювання конфлікту між людьми, які нещодавно вважали одне одного ворогами. Також глядачі 1+1 у вечірньому випуску новин дізнались про ситуацію з новим штамом коронавірусу «дельта» в Україні. Побачили сюжет про загибель легендарного українського пілота Ігора Табанюка, який вчора розбився на Прикарпатті. 

Вечірній випуск ТСН о 19:30 — це найактуальніші вечірні новини, які висвітлюють не тільки події в Україні, а й в усьому світі. Служба новин продовжує інформаційно-освітню місію і дотримуючись високих стандартів забезпечує глядачів якісним інформаційним контентом. Дивіться ТСН щодня о 19:30 на 1+1.

*Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТБ аудиторії належать ІТК; оператор панелі — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «1+1». Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Новини по темі