У спецпроєкті ТСН покажуть новорічні та різдвяні традиції США, Німеччини та України

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Спецпроєкт ТСН покаже новорічні та різдвяні традиції США, Німеччини та України

Сьогодні о 19.30 в ефірі ТСН на 1+1 глядачі побачать другу серію спецпроєкту «На трьох» про особливості святкування Різдва та Нового Року у різних країнах.

Поділитися:

Ведуча ТСН Марічка Падалко, спецкореспондентка ТСН в Америці Ольга Кошенко та спецкореспондентка ТСН у Німеччині Наталка Фібріг поділяться найяскравішими традиціями та оригінальними лайфхаками тих країн, у яких вони живуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі «Таємничі манускрипти» на «1+1» показали, як Україна втратила та повернула незалежну церкву

Глядачі побачать три сюжети-відеоблога - від трьох подруг, які хоч і живуть у різних кінцях світу, але однаково перебувають у вирі підготовки до прийдешніх свят. У сюжетах охоплять топ-ліст питань, які неодмінно потребують вирішення напередодні свят: подарунки, декор та  застілля.

Глядачі дізнаються, як обирають і дарують подарунки в Україні, Америці та Німеччині: що в тренді цього року та які моменти потрібно враховувати під час вибору у кожній з країн. Цікаво, що у Німеччині усі подарунки дарують з чеком, аби їх можна було повернути або обміняти в магазині. Наталка Фібріг розповість, чому це вважається цілком нормальною практикою, та  яку цікаву особливість  на наступний день після Різдва можна спостерігати у Німеччині.  Марічка Падалко  поділиться історіями, як у її родині підтримують теплі традиції Різдва та віру у Святого Миколая, а  Ольга Кошеленко не тільки розкаже, як вирішують ці питання у США, а й приготує сюрприз своїм коліжанкам - співавторками спецпроєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Премія ТСН: стартує щорічне голосування за номінантів «Ті, що вражають»

Журналістки ТСН дослідять питання, чому ялинку в Німеччині розбирають тоді, коли українці лише ставлять її.  Глядачі побачать фантастичний святковий декор на вулицях Нью-Йорка та дізнаються, що роблять американці вдома на свята. А Марічка Падалко покаже, як прикрашає будинок на новорічні свята та які цікаві девайси є в її домашньому арсеналі.

У першій серії спецпроєкту Марічка Падалко показала, як готувала львівський сирник до різдвяного столу, Ольга Кошеленко – скільки коштуватиме традиційне олів’є та оселедець під шубою приготувти у США, а Наталка Фібріг – як на новорічні свята німці пригощають гостей раклетами, які ті мають приготувати самі.

 «Насправді для свята не існує жодних географічних перепон. Як і в реальному житті, вони будуть зідзвонюватися, розповідати кожна про свої враження, обмінюватися цікавими смішними  історіями. Ми покажемо глядачам, що для свят і дружби не існує кордонів. Навпаки, дізнаючись про цікаві особливості і традиції святкування Нового Року чи Різдва за кордоном, ми можемо додати барв та оригінальності  власним святам», — поділилася керівниця спецпроектів ТСН Ольга Кашпор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма провів свій останній прямий ефір у шоу "Твій день"

Не пропустіть передноворічний спецпроєкт  ТСН 27 -29 грудня о 19.30 тільки в ТСН на 1+1.

Новини по темі