Ведуча 1+1 Марічка Падалко в умовах війни влаштувала сюрприз сину на 15-річчя

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведуча 1+1 Марічка Падалко в умовах війни влаштувала сюрприз сину на 15-річчя

«Вболіваємо за нашого тата. Віримо в Україну!»: Марічка Падалко розповіла як її син відсвяткував день народження під час війни

Поділитися:

З початку війни росії проти України, 24 лютого, Марічка Падалко залишається з командою ТСН. Разом із колегами зі "Сніданок з 1+1" і "Твій день" веде єдиний для всіх каналів марафон «Оборона України».

Падалко ТСН

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНеля Шовкопляс розповіла про те, як займається волонтерством та допомагає людям під час війни

Дітей, 15-річного Михайла, 13-річну Марію та 11-річну Катерину, Марічка відвезла у безпечне місце, до Львівської області. Вони мужньо переносять розлуку з батьками — дякуючи волонтерам, знаходять розраду в плетінні сіток. 

Падалко діти

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМаленька радість серед жахів війни: Соломія Вітвіцька познайомила підписників з новим колегою

Днями старшому сину Марічки Падалко і Єгора Соболєва — Михайлу виповнилося 15. Зіркова мама приїхала, щоб привітати свого іменинника і провести разом трохи часу:

«Я — мама-«сюрприз» для мого іменниника. Міхє — 15! Я не могла сьогодні не приїхати. Радіємо, що можемо побути разом. Вболіваємо за нашого тата. Віримо в Україну!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк підтримати підлітка під час війни: поради від психологів ЮНІСЕФ

Марічка поділилась, що за кілька днів до війни Михайло встиг посісти призове місце на міській Олімпіаді з історії України, а тепер така трагічна і героїчна сторінка нашої історії розгортається на його очах. І він жадібно запам’ятовує кожен день, аби ніколи нічого не забути:

«Перше потрясіння — розбомблений стадіон, де його футбольна команда тренувалася останні роки. Це було поле військової частини на Берестейській... Я не знаю, скільки ще горя в нас усіх попереду, але я щодня уявляю своїх дітей, свого чоловіка, своїх друзів, всіх нас на Хрещатику на Параді Перемоги! І це неодмінно буде! Слава Україні! Ми мужні, сильні, наближаємо перемогу кожен на своєму місці. Все інше — потім».

Чоловік Марічки, Єгор Соболєв, захищає столицю в лавах Територіальної оборони. А сама телеведуча розповідає про Україну всюди, де просять, який час доби б це не був і скільки б вона до того не спала — американському CBS, британському шоу на ITV, ізраїльському телеканалу 13, норвезькому каналу NRK та іншим.

Падалко

Новини по темі