Марічка Падалко: "Я розповідаю про Україну всюди, де просять, який час доби б це не був і скільки б я до того не спала"

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко про те, як зараз заспокоюється та розповідає про події в Україні
Instagram/marichkapadalko

Марічка Падалко розповіла, як зараз намагається впоратися зі стресом та розповсюджувати інформацію про війну в Україні.

Поділитися:

Ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла, як зараз намагається тримати спокій та розповсюджувати інформацію про російсько-українську війну. 

Марічка Падалко розповіла, що не знає, як відповідати на питання "як ти": у сьогоднішніх реаліях у ведучої все добре, адже усі живі. Проте так не у всіх. Наприклад, найближча шкільна подруга ведучої не може з дитиною евакуюватися з Ворзеля через бойові дії біля її будинку. Проте навіть у такій ситуації вона намагається заспокоїти Марічку. Так само й чоловік Падалко: коли дзвонить, щоразу дає надії та спокій.

Кожен раз, коли чоловік виходить на зв’язок, то переконує, що ми переможемо, і життя наповниться ще більшими сенсами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми заряджаємось одне від одного»: у «Сніданок. Онлайн» розповіли, як справитись зі стресом під час війни

Діти Марічки Падалко зараз у Львівській області та мужньо переносять розлуку з батьками. Проте найменша донька ведучої виявилася до цього не готовою. Але завдяки волонтерам вони знаходять розраду в плетінні сіток. Найкраще почувається кішка Марічки Ґіша, яку тепер у родині вважають символом дому:

Ґіша втекла під час евакуації на пів дорозі з Києва, коли я її везла до дітей, і повернулася більш ніж за добу. Що я тоді пережила, знаючи, що везу дітям найкращого друга та як Ґіша «прийшла» я якось напишу окремо... Проте поки що це була найрадісніша мить за останні два тижні й востаннє коли я плакала. Більше не можу, що б не відбувалося...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі телеканалу 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов прихистили щенят з притулку під Києвом

Марічка розповіла, що один з редакторів американського каналу, з яким вона зараз часто спілкується сказав, що їй потрібні сили для перемоги, тому не треба плакати. Тому Падалко не плаче та розповідає про події в Україні скрізь, де її попросять, не зважаючи на те, який час доби б це не був та скільки б вона до цього не спала.

Після мого інтерв’ю ізраїльському телеканалу журналістська профспілка країни вирішила збирати гроші на підтримку своїх українських колег, які працюють на війні.
Після моєї участі в денному шоу на британському каналі, він захотів перераховувати через мене 2000 англійських фунтів на допомогу Україні.
Після моєї участі в круглому столі 8 березня, який організував норвезький телеканал і в якому брала участь міністерка закордонних справ Норвегії, я отримала від неї найтепліші слова підтримки українським жінкам, на чиї плечі ліг особливий тягар цієї війни... 

Новини по темі