Маленька радість серед жахів війни: Соломія Вітвіцька познайомила підписників з новим колегою

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька та Єгор Гордєєв познайомили підписників з новим хвостатим кореспондентом

Песик Дімон, якого врятували з-під обстрілів тепер живе у ньюз-румі ТСН

Поділитися:

Ще одна щаслива історія порятунку чотирилапого друга. Телеведуча 1+1 та волонтерка Соломія Вітвіцька виклала у соціальні мережі світлини песика з іменем Дімон та презентувала його як помічника кореспондента ТСН.

«Це наш новий друг та колега, який живе з нами на 1+1 в Києві. Ми надали йому теплий прихисток, смачно годуємо та обіймаємо», — написала телеведуча. 

Дімон

Соломія розповіла, що песика — імовірно породи йоркширський тер‘єр — потрапив до редакції ТСН з містечка Стояна, що під Києвом. Російські війська, що напали на Україну, майже знищили селище. Саме звідти кореспондент ТСН Олександр Завгородній привіз песика, врятувавши йому життя. Господарі Дімона, які під обстрілами тікали від війни, не змогли забрати чотирилапого з собою.

«Тепер він наш антистрес та бойовий пес. Маленька радість поміж жахів війни». 

Дімон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тварини в умовах війни: правила вивезення тварин закордон та перевезення всередині країни

Телеведуча звернулася до всіх підписників:

«Допомагайте один одному, піклуйтеся і про братів наших менших. Ми — люди. Наші серця великі, добрі і гарячі». 

Чотирилапому улюбленцю тепер уже всієї редакції новин одразу подарували  поважній атрибут кореспондента — брендований бейдж з особистим фото, де вказали ім’я та посаду — помічник кореспондента. 

Зворушливе фото з Дімоном виклав і Єгор Гордєєв. «Наша команда працює заради величезного шансу для кожного з нас», — зазначив телеведучий 1+1 у своєму дописі і закликав всіх приєднуватися до перегляду Сніданку з 1+1. Щодня з 10.00 до 13.00 на офіційній сторінці програми у YouTube та на телеканалі ТЕТ. 

Дімон

Минулого тижня у родинах телеведучих 1+1 Валентини Хамайко та Олександра Попова також сталося поповнення — вони прихистили двох цуценят з Ірпеня. 

Новини по темі