Ведучі ТСН проведуть ефір до Дня Незалежності з різних куточків України

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Команда ТСН проведе ефір до Дня Незалежності з різних українських міст

Вони покажуть вражаючу красу українських міст від заходу до сходу та від півночі до півдня.

Поділитися:

До 28 річниці Незалежності України, яку відзначають 24 серпня, о 8:50 та 19:30 1+1 традиційно покаже особливий святковий спецвипуск — «ТСН. Незалежність».

Одразу 5 ведучих ТСН проведуть масштабний ефір з крайніх географічних точок України та покажуть її вражаючу красу й потенціал від заходу до сходу, від півночі до півдня та в самому серці.

Так, Марічка Падалко вирушить на Луганщину. «Ми покажемо Луганщину справжню без патріотичних прикрас, попри свято, але з чітким розумінням, що і хто там робить людей громадянами своєї країни, а хто заважає самим собі відповісти на просте запитання: «Хто я?» Також я познайомлю  глядачів 1+1 із родиною, з якою мене звела війна. Ця сім’я втікала з маленькими дітьми з-під Лисичанська і через волонтерський сайт знайшла на літо 2014-го прихисток у моїй київській квартирі», говорить ведуча.

Соломія Вітвіцька відшукає найкрасивіші куточки Чернігівщини. «Я не була на Чернігівщині кілька років. І зараз неймовірно вражена тим, як швидко там усе розвивається  міста осучаснюються та розбудовуються, а туристичний потенціал словами не описати», — розповіла ведуча.

Улюблений регіон для відпочинку й перезавантаження українців покаже Святослав Гринчук«Закарпаття  це унікальний край, неначе величезний музей різноманітних цікавинок просто неба. Тут і старовинні замки, і мальовничі гори, і красиві водоспади, і унікальні пам’ятники. Я вже мовчу про фруктові сади, де вирощують, здається, усе на світі, та ні на що не схожу місцеву кухню. А головне тут чудові й гостинні люди, в історіях яких змішано багато різних традицій і культур. Ми з командою ТСН відвідали унікальну точку на мапі, де сходяться одразу три країни, рятувалися від кусючих угорських комарів, гостювали у величезних винних погребах і навіть трохи вчили місцевий діалект. А ще познайомилися зі справжніми рятівниками з великої літери: хтось рятує людей, хтось історичну спадщину нашої країни, але головне роблять це не заради власного зиску, а, як би це пафосно не звучало, справді заради майбутніх поколінь. Словом, емоцій дуже багато. Спробую якнайбільше передати їх і глядачам у цей святковий день. Україна значно різноманітніша і колоритніша, ніж нам інколи здається».

Юлія Бориско проведе ефір на Херсонщині. Ведуча зізналася, що, готуючись до святкового випуску «ТСН. Незалежність», втілила свою мрію: «Я давно хотіла об’їздити Херсонщину. Вирушаючи туди, була в передчутті вражень від лиманів, степового моря, Рожевого озера, яке порівнюють з Ізраїльським морем. Але побачене перевершило всі мої очікування. Херсонщина це казка, збережена бездоріжжям. Це саме та мальовнича Україна з нашої історії та літератури. Окрема тема заповідник «Асканія-Нова». Нам пощастило побачити диво, яке навіть директорку заповідника змусило радісно кричати й розмахувати руками, а у глядачів викличе теплу усмішку».

Таємницею досі є точка, до якої вирушить Лідія Таран, та, за словами ведучої, цей куточок України не залишить байдужим нікого. «Мені дісталась найзагадковіша експедиція знайти центр України. Це виявилось не так просто, але я отримала безкраю палітру емоцій, неймовірні пригоди та вражаючі відкриття, якими радо поділюся з глядачами ТСН».

Нагадаємо, ТСН першою в історії українського телебачення започаткувала виїзні студії просто неба. А минулорічний випуск «ТСН. Незалежність» потрапив до Книги рекордів України.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Подарунок від Комарова і прем'єрний випуск «Вечірнього Кварталу»: Що покаже 1+1 на День Незалежності

Новини по темі