Відома навідниця "Принцеска" стала командиром гармати і планує пофарбувати САУ в рожевий (Тетяна Чубар про 100 днів війни)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Відома навідниця Принцеска стала командиром гармати і планує пофарбувати САУ в рожевий

Навідниці "Принцесці" дозволили пофарбувати САУ в рожевий

Поділитися:

Тетяна Чубар вправно влучає по російській техніці з артилерійської установки і її відео набирає понад мільйони переглядів. Навідниця артилерійської установки 23-річна Тетяна Чубар – в мирному житті тік-токерка під ніком «Принцеска» – воює в 58-й окремій мотопіхотній  бригади імені гетьмана Івана Виговського. На її рахунку більше десятка знищених цілей.

В ЗСУ пішла, бо з дитинства мріяла про це. Зізнається, у перші дні її появу в навчальному центрі військові сприймали скептично. Коли ж побачили, як білявка з патріотичним манікюром та нафарбованими віями вправно тягає залізяччя, змінили думку. Тетяна мріє перефарбувати свою САУ у рожевий колір і зробити напис «Принцеска», та механік-водій поки не дозволяє. А ще швидше перемогти ворога та повернутись додому, бо там на неї дуже чекають двоє синочків. Як змінилося життя Тетяни за 100 днів війни, розповідають у спеціальному випуску ТСН, приуроченому до 100 днів повномасштабної війни з росією. 

Нині Тетяна вже стала командиром, отримала знання молодший сержант і перебуває у зоні бойових дій, працює. Дівчина розповідає, що їй дали дозвіл пофарбувати САУ у рожеве… всередині, вона вже придбала рожеві балончики та шуткує, що і снаряди підфарбує рожевим.

Під час включення у прямому ефірі марафону "Єдин новини", у спеціальному випуску ТСН до 100 днів війни, Тетяна розказала, як спілкується із синами, поки перебуває на бойових позиціях:

«Вони з моєю мамою, вдома. У меншого було нещодавно було день народження, 4 роки. Дуже вдячна волонтерам, що вони влаштували їм свято з аніматорами. Старшому 7 років, буде 8. Звісно, вони хочуть, щоб я приїхала додому. Вони хочуть, щоб я була з ними і хочуть додому».

Як побратими сприйняли підвищення, Тетяна розповідає:

«Добре, у мене нові люди у розрахунку. Все добре, я одна дівчинка, командир гармати і я думаю, я з цим справляюсь. Бувають у нас і конфлікти, але ми їх вирішуємо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой України майор Кирило Верес: «Треба поставити жирну крапку у війні, щоб діти не йшли нашим шляхом»

Тетяна розповідає, що у неї є ще багато матеріалу для її Tik-Tok-у, і вона з обережністю їх викладає. Наприклад те, що набрало найбільше переглядів, з’явилось тільки через 2-3 тижні після того, як було зняте і коли вони вже не перебували на тій позиції.

Після підвищення Тетяна стала більш серйозною, оскільки тепер несе відповідальність і за людей, які разом із нею.

Також дівчина зізнається, що її серце досі вільне, хоча їй багато хто пише у соцмережах:

«Зараз не той час, щоб щось будувати. Спочатку закінчимо війну, а потім будемо щось думати».

Новини по темі