Герой України майор Кирило Верес: «Треба поставити жирну крапку у війні, щоб діти не йшли нашим шляхом»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Герой України майор Кирило Верес: «Я вірю в перемогу, бо другого шансу може не бути»

У спеціальному випуску ТСН, присвяченому 100 дням війни, про своє бачення нашої місії на війні розповів Герой України майор Кирило Верес.

Поділитися:

В ефірі марафону «Єдині новини», у спеціальному випуску ТСН, присвяченому 100 дням з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, на відеозв'язку зі студією був Герой України, майор ЗСУ Кирило Верес. Крім того військовий ще й повний кавалер ордену Богдана Хмельницького, він з 2014 року боронить рідну землю від російських агресорів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина загиблого українського військового, який захищав "Азовсталь", з пологового будинку зустрічали демобілізовані побратими (сюжет ТСН)

Будинок Кирила Вереса у Гостомелі частково зруйнували російські окупанти. Український захисник каже, що вдома ще не був, тож не може в повній мірі оцінити пошкодження. Але зауважує:

"Ми збираємося країну нашу відбудувати, тож житло відбудую, головне, щоб було де і чим".

Свою величезну звитягу в бою Кирило Верес продемонстрував, коли російські віійська намагалися захопити Мар'їнку, щоб продовжити наступ на Дніпропетровську область. Не дали їм це зробити бійці з підрозділу «К2» 54 ОМБр під командуванням майора Кирила Вереса, які разом з українською піхотою знищили чимало ворожої техніки та солдат. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша жінка-сапер у лавах Нацгвардії: історія 30-річної Марини, яка змінила фах

Про своє бачення нашої місії у цій війні Герой України каже наступне:

"Я вірю в перемогу, бо другого шансу може не бути. Треба поставити жирну крапку у війні, щоб діти не йшли нашим шляхом".

Нагороду Героя України Кирило Верес поки не забрав, адже під час вручення була активна фаза наступальних дій противника. Тож нагорода ще чекає свого Героя.

Нагадаємо, сьогодні, 3 червня о 21:00 в ефірі марафону «Єдині новини» глядачі можуть побачити спеціальний випуск ТСН, присвячений 100 дням з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ведучими ефіру є Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька та Святослав Гринчук. Трансляція відбувається зі студії у Києві, а також з виїзної студії у Львові, розташованої просто неба. Під час випуску глядачам презентують ексклюзивні матеріали, у яких згадають 100 днів війни, які пережив український народ, згадують найголовніші події цих 100 днів.

Дивіться включення Героя України Кирила Вереса у спеціальний випуск ТСН:

Новини по темі