Журналісти ТСН отримали державні нагороди від Президента до Дня журналіста

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Журналісти ТСН отримали державні нагороди від Президента України до Дня журналіста

З нагоди Дня журналіста Президент України нагородив журналістів.

Поділитися:

Вчора з нагоди Дня журналіста військовий кореспондент ТСН Олександр Моторний, журналістка 1+1 Media Єва Ніколашвілі та оператори Вадим Цвєтков і Данило Лисенко отримали державні нагороди від президента Володимира Зеленського.

Усі нагороджені були відзначені орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, Олександра Моторного нагородили Орденом «За заслуги» ІІ ступеня. 

Олександр Моторний

Олександр з 2014 року висвітлює події на Донбасі з передової у сюжетах ТСН,  робив матеріали про події у Грузії, Пакистані, Афганістані, Тунісі, Єгипті, Лівії, Киргизії тощо. З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну він розповідав глядачам перебіг подій під час загальнонаціонального марафону "Єдині новини". Наразі журналіст з Данилом перебуває у гарячих точках, щодня готуючи сюжети для українських глядачів. Вони - герої інформаційного фронту, які ціною власної безпеки надають важливу інформацію з передової.

Олександр Моторний

Знімальна група Єви Ніколашвілі та Вадима Цвєткова після повномасштабного вторгнення росії в Україну активно висвітлювала гарячі події, які відбувались на Київщині, у сюжетах ТСН в межах загальнонаціонального марафону «Єдині новини». Ризикуючи власним життям, в одному з сюжетів Єва та Вадим показали роботу українських військових, пробувши з ними на позиціях протягом 16 годин.

Єва Ніколашвілі

Володимир Зеленський вручив державні нагороди за вагомий внесок у розвиток журналістики, високий професіоналізм та сумлінну працю. Глава держави висловив подяку всім журналістам, які впродовж 103 днів цього вторгнення та восьми років війни російської федерації проти України талановито, людяно й від щирого серця виконували свою роботу як у кадрі, так і поза ним.

Новини по темі