Астрологічний прогноз на липень: кому зірки віщують особливий місяць і чого робити у липні не варто (коментує астролог)

Астрологічний прогноз на липень 2021 від астролога
Pexels/David Kopacz

Розпочався новий літній місяць. Червень виявився надзвичайно складним в астрологічному плані: на людей впливав ретроградний Меркурій та кільцеве затемнення місяця. До чого ж готуватися в липні?

Поділитися:

На прямому зв’язку у програмі «Твій день» була астрологиня та нумерологиня Розалія Романова. Вона дала точний астрологічний прогноз на липень та розказала, до чого варто готуватися та чи буде цей місяць таким же складним, як червень?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМагнітні бурі в липні 2021 року: названі найнебезпечніші для здоров'я дати

Астрологиня розказала, що у липні космічні заворушення залишилися позаду. У цьому місяці ми можемо розслабитися, посміхнутися, помріяти та навіть пофліртувати. Найцікавіший день ― день Івана Купала, дата припадає на 7 липня. У цей день треба ворожити на судженого та запускати віночок.

Івана Купала ― надзвичайно містична дата, а також сильний момент очищення. Саме в цей день можна зробити дуже багато справ, тож сміливо плануйте щось грандіозне!

Усі знаки зодіаку у цей місяць можуть розраховувати на успіх та приємні сюрпризи.

Особливий прогноз для Тельців ― буде щось полуничне! Жінкам та чоловікам варто очікувати щось надзвичайно приємне та солодке!

Липень ― це місяць, коли не варто планувати щось нове. Найкраще у цей період звернути увагу на близьких людей, подарувати їм щастя та радість.Натомість ви отримаєте щось надзвичайно приємне!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Івана Купала 2021: традиції і цікаві прикмети

Отже, як стверджує Розалія Романова, астрологічний прогноз на липень буде надзвичайно сприятливий у всьому. Детальніше у сюжеті денного шоу "Твій день".