Астрологічний прогноз на тиждень: в який день можна притягнути до себе гроші, а коли варто бути обережними (відео)

Чого чекати від зірок цього тижня? Що означає небо без місяця? Про це розповідає астролог.

Поділитися:

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова у шоу «Твій день» розповіла про астрологічний прогноз на тиждень та про те, які дні будуть найбільш сприятливі для відпочинку і роботи. А також астрологиня розповіла, що таке дні Гекати та як вони впливають на нашу енергетику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2021 для всіх знаків зодіаку: кому пощастить найбільше, а кого очікують неприємності

Розалія Романова говорить:

На початку тижня ми спостерігаємо цікаве явище – на небі не видно місяця. Це називається «дні Гекати», і в такі дні наша енергетика в стані виключення і треба берегти свої сили.

Вівторок – це 29-та місячна доба. Це важкий день, символ якого – спрут. У вівторок слід бути уважним, не реагувати на провокації і не піддаватися негативним емоціям.

Середа – це перша доба за місяцем, яка розпочнеться після 14:00. Символ цього дня – лампада, світильник. Середа – ідеальний день для планування. Найкраще свої плани ретельно записати, тоді більша ймовірність, що вони здійсняться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Молодик 2021: що чекати від цього явища і кого чекають зміни в житті?

Найбільш вдалий день на цьому тижні – четвер. Його символ – ріг достатку, в цей день ви можете притягнути до себе гроші. А ще в четвер треба довіритися своїй інтуїції, вона підкаже правильне рішення.

Символ п’ятниці – леопард, який готується до атаки. Тож будьте обережними.

Дивіться, як астролог Ігор Нехаєв розповів, що чекає нас цієї осені

ФОТО: pixabay.com/Luminas_Art