Астрологічний прогноз на вихідні: сприятливі дні для укладання шлюбу та весілля (відео)

Початок осені – це якраз сезон для весілля. Що про це кажуть зірки та чого нам чекати в ці вихідні?

Поділитися:

Постійна експертка програми "Твій день", астрологиня та нумерологиня Розалія Романова розповіла, що ці вихідні дуже сприятливі для весілля:

Особливо неділя – це той день, коли треба говорити і ти будеш почутим: всі тебе почують, Всесвіт почує... Всі клятви та обіцянки стають правдою. Це дуже добре. Хочу всім тим, хто на цих вихідних укладатиме шлюб, побажати, щоб все було добре. Наступна п'ятниця – це найкращий день за календарем (12 місячна доба) для укладання шлюбів. Тому ті, хто вже запланував на п'ятницю – молодці, а ті, хто хоче це зробити якось спонтанно, то у вас є час. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 11 вересня для всіх знаків зодіаку: сильний енергетичний день для завершення складних справ

А чого нам чекати на цих вихідних, окрім вдалих весіль? Астрологиня розповіла:

В суботу нас очікує легкий день, як хмаринка. Символ цього дня якраз теж хмаринка. Краще цього дня нічого не робити та відпустити самого себе: от як складеться, так складеться. У неділю слід думати, що ти говориш, обдумати те, що кажеш та чого хочеш. Все те, чого ти хочеш, те й прийде в наше життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжнє кохання на паркеті: зіркові пари "Танців зірками", які мали романтичні стосунки в житті (відео)

А як пройде сьогоднішній вечір п'ятниці та почути неймовірну історію кохання пари, яка народилась в одному пологовому будинку та в один день – дивіться у відео, розташованому вище.