Справжнє кохання на паркеті: зіркові пари "Танців зірками", які мали романтичні стосунки в житті (відео)

Танці з зірками
Зіркові пари, яких об'єднав паркет "Танців з зірками": хто з зірок українського шоу-бізнесу знайшов своє кохання на проекті

Були партнерами по танцям, стали партнерами по життю: хто з зірок українського шоу-бізнесу знайшов своє кохання на проекті "Танці з зірками"?

Поділитися:

Другий ефір найпопулярнішого танцювального шоу країни "Танці з зірками" відбудеться вже в неділю 12 вересня о 21:00. І подарує глядачам неймовірні емоції, адже темою ефіру стане "Кохання". Цьому почуттю будуть присвячені всі танці пар, окрім цього зірки поділяться відвертими історіями свого життя та познайомлять глядачів із найдорожчими людьми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у першому ефірі (відео)

Зірковою ведучою балкону стане співачка, учасниця зіркової команди шоу «Маскарад» на 1+1 Ірина Білик. Артистка з'явиться на паркеті під час фокстроту пари Євгенії Власової та Дмитра Дікусара, і це неспроста — Ірина та Дмитро танцювали разом на «Танцях з зірками» у 2007 році, а згодом пара одружилася. Хто ще мав романтичні стосунки поза паркетом — читай у нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕПерший поцілунок та перша одиниця від журі: несподіваний танець від Олексія Суровцева

1. Олег "Фагот" Михайлюта та Катерина Тришина

Цьогорічний учасник шоу "Танці з зірками" Фагот зізнався, що 12 років тому, коли співак брав участь в цьому ж проекті, мав романтичні стосунки зі своєю цьогорічною партнеркою Катериною Тришиною. Чи зрадів співак, що має таку партнерку:

Я зрадів, бо десь всередині конект нікуди не дівається.

Сама Катерина також відмітила, що вважає їх симпатичними разом. Пара вже виступала із фокстротом в 1 випуску "Танців". Подивитись танець можна тут:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Фагот Михайлюта зізнався, що мав романтичні стосунки зі своєю партнеркою по "Танцям з зірками"

2. Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Партнеркою в "Танцях з зірками" 2017 ведучого "Світу навиворіт" стала Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко. Під час шоу в пари вже зав'язалися романтичні стосунки. Пізніше пара зіграла таємне весілля: розпис був у Києві, а вінчання у святих місцях Єрусалиму.

Нагадаємо, що вже з 4 вересня о 18:30 можна спостерігати пригоди Дмитра Комарова у "Світі навиворіт" в Пакистані!

3. Дмитро Дікусар та Ірина Білик

Зіркова пара брала участь в "Танцях з зірками" у 2007 році, проте покинули проект задовго до фіналу шоу. Незадовго після цього, в жовтні 2007 року, несподівано Ірина та Дмитро відправились в Ріо-де-Жанейро зіграти весілля по місцевим традиціям. Проте їх союз розпався у 2010 році.

Цьогоріч Дмитро Дікусар також бере участь в "Танцях" та його новою партнеркою стала олімпійська чемпіонка Ольга Харлан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт “Танцюй серцем” для всіх бажаючих танцювати: це твій шанс потрапити на Blackpool Dance Festival 2022

4. Сніжана та Сергій Бабкіни

У 2017 році Сергій Бабкін погодився брати участь в "Танцях з зірками" лише за умови, що братиме участь і його дружина Сніжана. Так і вийшло: подружжя разом виконували неймовірні танці на паркеті. Хоч Сергій та Сніжана не виграли шоу, проте неодноразово казали про те, що це був неоціненний досвід.

Нагадаємо, що новий сезон "Танців з зірками" стартував 5 вересня о 21:00. Для того, щоб придбати квитки на прямі ефіри, тисніть на картинку:

Новини по темі