Астрологічний прогноз на вихідні: в суботу пощастить з купівлею та продажем майна (коментує астролог)

В п'ятницю треба слідкувати за словами. Чим цей день пов'язаний з неділею та чи пощастить в починаннях у суботу?

Поділитися:

Сьогодні, в п'ятницю, за словами астрологині Розалії Романової з сюжету "Твого дня" – день, коли треба слідкувати за своїми словами та вчинками. Символ дня – змія, яка кусає саму себе за хвіст, адже є шанс повторити свої помилки:

Це така позачергова п'ятниця 13, бо саме сьогодні 13 місячна доба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24 липня для всіх знаків зодіаку: день для романтичних пригод

Що не можна та навпаки – треба робити в суботу, 24 липня? Розалія Романова розповіла:

Завтра повня по Водоліях – день, коли більше пощастить творчим людям. Якщо ви чомусь хочете навчатися, або проходите певні тренінги – там теж все буде добре. Якщо у вас на цю суботу є купля чи продаж нерухомості – теж добре.

За словами експертки, нам дуже пощастило, що ця субота – це саме 14 місячна доба. Її символ – труба, вона дуже світла та легка. А також прекрасно, що буде повня, адже це значить, що аж два тижні спадного Місяця пройдуть гармонійно та будуть нам допомагати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз на липень: кому зірки віщують особливий місяць і чого робити у липні не варто (коментує астролог)

Про неділю, 25 липня, астрологиня сказала так:

Сьогоднішня змія – це "привіт" неділі, адже в неділю символом дня буде вже змій, який спокушає. День буде дуже провокативний. Буде багато ситуацій, коли треба прийняти якомога правильне рішення. Тому знову згадаю свою пораду, яка вам дуже сподобалась: в неділю намагайтесь прикинутися овочем. Обирайте між кавуном чи динею, лежіть на сонечку й нічого не робіть.