Писанка проти дієт, Ванникова за збалансоване харчування, а Яма на дієті набрав 8 кілограмів

Руслана Писанка проти дієт, а Яма на дієті набрав 8 кілограмів

Ірина Ванникова, Влад Яма, Руслана Писанка розповіли про ставлення до фруктових дієт.

Поділитися:

Ведучі денного інфотейнмент-шоу «Твій день» на 1+1 — Ірина Ванникова, Влад Яма, Руслана Писанка разом з лікаркою-дієтологом Анною Бєлокоз у прямому ефірі розмовляли про фруктові дієти — з’ясовували чи можливо схуднути, вживаючи лише фрукти. Також ведучі поділились своїм ставленням до таких дієт.

Дієтологиня продемонструвала, що на один кілограм дині припадає аж 16 чайних ложок цукру (1 чайна ложка — це 5 грамів цукру — ред.). І це при тому, що за рекомендаціями ВООЗ людина має вживати максимум 5 чайних ложок цукру на день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

За лаштунками «Твій день» Ірина Ванникова зізналась, що у житті вже багато років дотримується здорових звичок.

Вона переконує, що харчування має бути збалансованим і без шкідливої їжі:

«Фрукти – не найкращий спосіб схуднути, вони корисні тільки до певної міри. Я ніколи не пробувала фруктових дієт і серед знайомих у мене нема тих, хто пробував. Якщо ти хочеш схуднути — треба просто зменшувати порції, не їсти смаженого, жирного, чипсів та виключити солодкі напої. Основа здорового харчування проста і доступна — нежирне м'ясо або риба + овочі, а зранку можна каші».

Влад Яма розповів, що вперше він спробував дієту 14 років тому, після участі у проєкті «Танці з зірками». Тоді ведучий випадково схуд через стрес. І тому тренер призначив йому спортивну дієту, — з високим вмістом білків. Зрештою танцівник набрав 8 кілограмів і повернув свою нормальну вагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хрусткі малосольні огірки на мінеральній воді: швидкий рецепт консервування

А от щодо фруктових дієт, то Влад Яма чув відгуки про кавунову, проте не дуже вірить в її ефективність.

«Більшу частину свого усвідомленого життя я обмежую себе у харчуванні. Я розумію, що можна їсти, а що не можна. Намагаюсь порушувати ці правила якомога рідше, однак, робити це регулярно. Кавун —  мій улюблений десерт, разом з черешнею. Після зустрічі з дієтологом, в ефірі «Твій день», мої сумніви у кавуновій дієті тільки посилились. Неможливо схуднути, вживаючи таку величезну кількість цукру. Це все – стереотипи. Кавун треба їсти для задоволення, а не для схуднення — це точно», — прокоментував Влад Яма.

А Руслана Писанка заявила:

«Я завжди буду на стороні всіх жінок, незалежно від того, якого розміру у них тіло, бо мають світитися очі. Це найголовніша і найкрутіша дієта — бути щасливою! Я дієти не люблю взагалі. Хоча і розумію, що деякі з них працюють і, можливо, потрібні для здоров’я за призначенням лікаря. Я не дуже люблю фрукти на щодень, і тому мені простіше в раціоні уникнути перебільшення такого цукру. Однак мені подобаються кавун, диня, сливи, груші, чорниці. І тож найголовніше, що я дізналась від нашої гості дієтологині Анни Бєлокоз — фруктів та ягід бажано з'їдати лише 400 грамів на добу – рекомендація для здоров’я і гарного самопочуття».