Блогерка Раміна Есхакзай розповіла, чому не хоче мати дітей та скільки заробляє на своєму YouTube каналі (відео)

Раміна Есхакзай розказала про свої відносини з Віталієм Козловським, заручини,  дітей та заробіток з YouTube каналу
соцмережі/Раміна Есхакзай

Журналістка, блогерка та власниця YouTube каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай розповіла всі подробиці свого особистого життя в ефірі денного шоу "Твій день".

Поділитися:

Через неї проходять усі плітки шоу-бізнесу: за 3 роки Раміна Есхакзай розкрутила канал до більш ніж 700 тисяч підписників. Дівчина дебютувала на одному з романтичних шоу, а згодом підкорила серце одного з найзавидніших наречених України – Віталія Козловського. Та зараз Раміна не приховує, що роман з Козловським був піар-ходом.

Через рік після роману з Козловським Раміна познайомилась з молодим адвокатом Євгеном Проніним. Зараз пара живе разом і наприкінці весни блогерка заявила про заручини, на цей раз справжні:

Ми разом вже 3 роки. Я нарешті відчуваю себе жінкою. Кілька місяців тому Женя (до речі, кум Тимура Мірошниченка) зробив мені пропозицію. Я поки не знаю коли буде весілля, адже якщо робити, то робити гарно. А так вийде мінімум через рік.

Як це – мати стосунки з адвокатом? У розмові з ведучими шоу "Твій день" Раміна поділилася подробицями особистого життя:

Це жесть. Ти маєш відповідати за кожне слово. Журналісти, наприклад, іноді роблять підміну понять для того, щоб розкрити гостя. Коли ти злий, ти можеш не подумати та щось сказати, а потім забути. І так кожного разу: кажу Жені, що сказала так, а він каже, щоб я згадувала, адже я сказала по-іншому. В моєї куми теж чоловік адвокат і вона мені теж радила, щоб я слідкувала за тим, що кажу, адже адвокати зачепляться до дрібниць.

раміна чоловік діти

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова тепер "Взрослая девочка": прем'єра пісні та кліпу (відео)

Та чи буде пара підписувати шлюбний контракт? Блогерка пояснила:

Ми не обговорювали це питання, проте я вважаю, що треба підписувати контракт. Кожна людина – це окрема одиниця. Я не підтримую те, як іноді кажуть, що коли жінка виходить заміж, то вона стає чоловічим придатком. Це не правильно. Євген провів багато розлучень та він знає, що буває, коли люди спочатку кохають один одного, а потім починаються маніпуляції, скандали з викраденням дітей… До речі, ви знали, що шлюбний договір можна підписати ще за годину до розлучення? У нас чогось вважають, що його можна укладати тільки тоді, коли вступаєш у шлюб. Насправді це не так.

Пара доглядає двох чихуахуа Моню та Сірі, а от з дітьми поспішати не збираються: 29-тирічна Раміна зізналася, що морально поки що не готова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотосесія, що рятує життя: Стася Ровінська знялася в стилі Болівуд

Та як до цього ставиться майбутній чоловік Раміни Євгеній? Блогерка розповіла:

Євген підтримує мене. Ми обидва вважаємо, що якщо народжувати дитину, то треба, щоб обидва партнери цього хотіли. Їй треба приділити увагу, не спати ночами, треба виростити нормальну людину. Якщо жінка народжує, то повинна мати сили й сама виростити цю дитину: нормально заробляти, розподіляти час. Я нормально заробляю, але ще не готова морально. Але ми якось розмовляли з Євгеном про те, що було б прикольно, якби в нас була дитина, яка вже вміла б розмовляти, говорити, що вона хоче. Щоб етап безсонних ночей та народження дитини пропустити.

В інтернеті все більше й більше починають розповсюджуватись плітки, що Раміна йде з YouTube! Як сама блогерка коментує це? А також які маніпуляції Раміна робила зі своїм обличчям? Дізнаєтесь з відео: