Оля Полякова тепер "Взрослая девочка": прем'єра пісні та кліпу (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Співачка Оля Полякова представила новий кліп "Взрослая девочка"
Соцмережі Олі Полякової

Співачка Оля Полякова випустила пісню "Взрослая девочка" та розповіла про новий період у своїй творчості.

Поділитися:

З "Королеви ночі" у "Взрослую девочку": наступає новий період творчості співачки Олі Полякової

Ми будемо співати оду всім дорослим дівчинкам, тому що незалежно від віку, ми завжди залишаємось дівчинками. Ми у своїй родині заклопотані ділами, роботою, господарюванням та забуваємо про "внутрішню дівчинку", яку треба балувати й регулярно вигулювати! Саме про це моя нова пісня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками»: стало відомо, хто стане першим учасником нового сезону на 1+1

Півтора року Оля Полякова не випускала кліпи через пандемію COVID-19. Сьогодні, 9 липня, в "Сніданку з 1+1", співачка заявила, що "Взрослая девочка" — не просто пісня: планується ще й масштабне шоу. 

За сюжетом, до дівчини ніхто не зміг прийти на День народження, бо всі зайняти сімейними справами. Тут вона бачить по телевізору, що Оля Полякова — перша у світі співачка, яка випускає своїх клонів і тепер будь-хто може їх собі замовити. Іменинниця не втрачає нагоду та замовляє собі декілька Оль Полякових в різних образах замість гостей. Чому з'явилась така ідея? Співачка розповіла:

Це фантазія всіх артистів: щоб було багато клонів, які їздили б за тебе по Полтавам, Черкасам... По розбитим дорогам... Самі їздили заробляли гроші, а зірки сиділи б в крутих замках. Бачите: в кліпі в мене купа грошей, діамантів і, по сюжету, я купила замок в Ілона Маска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотосесія, що рятує життя: Стася Ровінська знялася в стилі Болівуд

Крім того, Оля Полякова кардинально змінила образ! Тепер, замість корон та кокошників, співачка має зачіску ірокез! Чому співачка пішла на такі зміни? Вона пояснює:

Як то кажуть, дівчина просто так зачіску не змінює — значить, в неї стовідсотково відбулись зміни в особистому житті. А ми, артисти, особистого життя не маємо — в нас є лише сценічне. І от в сценічному житті в мене відбулись кардинальні зміни.

Оля Полякова вдома — яка вона? Гарна господиня чи дійсно королева ночі? Співачка розповідає:

Оля Полякова різна, як і кожна жінка. Іноді я командир, іноді генерал, іноді дівчинка. Знаєте, я завжди кажу чоловікові: "Що попові можна, то дякові зась". Він мене питає "Чого ти вирішила, що ти піп?". Для обох доньок я доросла подруга. В мене старша донька Маша дуже слухняна: з нею можна домовитись, нею можна маніпулювати та шантажувати. З нею я авторитарна мама. А от з Алісою це неможливо. Вона — вітер: просить себе називати лише бомжем Валєрою, сказала татові купити їй чоловічі плавки... Аліса вільнолюбна. Була ситуація, коли ми збиралися на Мальдіви, я їй кажу: "Будеш себе погано слухатись, поїдеш з нянею в Козятин". На що вона відповіла "Я дуже люблю Козятин". Тому я впевнена, що вона дана мені, щоб я навчилась по-іншому бути мамою. 

Проте співачка не зупиняється — зовсім скоро вийде фільм за її участі! Про що він та коли вийде дивіться у відео:

Дивитися кліп Олі Полякової — Взрослая девочка:

Новини по темі