Дзеркальна дата зимового сонцестояння: чого не можна робити у найкоротший день у році (розповідає астролог)

День зимового сонцестояння: енергія дзеркальної дати та що не можна робити у найкоротший день у році (розповідає астролог)

Сьогодні День зимового сонцестояння. Що це означає та чого краще не робити в цей день? Розповідає астролог.

Поділитися:

Сьогодні – День зимового сонцестояння, який енергетично підсилений ще й дзеркальною датою: 21.12.21. Астролог Ігор Нехаєв вийшов на відео-зв’язок зі студією шоу «Твій день» і пояснив, що і коли сьогодні можна робити, а чого не варто.

День зимового сонцестояння – це найкоротший у році світловий день, який настає після найдовшої у році ночі. Енергетично ця доба дуже сильна, а сьогодні особливо, адже підкріплена ще й дзеркальною датою, наголошує Ігор Нехаєв. Власне зимове сонцестояння буде сьогодні о 17:59 за київським часом. Це вважається ще й початком нового астрономічного року, власне Новим роком з точки зору астрономії. Астролог розповідає:

«Це час, коли фактично закінчується рік і настає новий астрономічний рік. Коли Сонце заходить у свою північну півкулю, і на планеті починає відроджуватися життя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День зимового сонцестояння 2021: коли найдовша ніч у році

Що не можна робити у день зимового сонцестояння?

Декілька днів до та під час зимового сонцестояння, за словами астролога:

►Не бажано починати щось нове: робочі проєкти, романтичні стосунки.

►Не варто одружуватися.

►Не потрібно робити крупні покупки.

►Не слід приймати швидкі доленосні рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно формулювати цілі й бажання на новий рік та чи треба їх записувати? (коментує експертка)

Ігор Нехаєв радить зайнятися облаштуванням побуту, затишку в домі, почати планувтаи наступний рік, прикрасити ялинку, загадати бажання. Для цього найкраще підходить день зимового сонцестояння і його дзеркальна дата в цьому році. А ще астролог радить:

«Постарайтеся провести переоцінку цінностей, зрозуміти, що було добре в минулому році, а що погано, що варто змінити. Проведіть ревізію своїх думок та вчинків».

Нагадуємо, що наразі продовжується фаза Ретроградної Венери. Більше про це дивіться у відео:

pixabay.com/12019