Містична дата 02.02.2022: що сьогодні сприятливо робити, а що — категорично ні (коментує астролог)

Містична дата 02.02.2022: чим особлива, що потрібно робити, а що категорично заборонено — коментар астролога

Чим магічна сьогоднішня дата, розказує астролог Ігор Нехаєв.

Поділитися:

Сьогодні містична дата: 02.02.2022 –  одразу п’ять двійок. Такі дати у лютому буде дві: сьогодні та ще 22 лютого. Що цікаво, на ці дві дати подано дуже багато заявок до РАГСів  на реєстрацію шлюбу в Україні. Для чого день сприятливий, що варто робити сьогодні, а що — категорично ні, розказує ведичний астролог Ігор Нехаєв у програмі "Твій день":

"Сьогодні п'ять двійок. Двійка – це така досить містична цифра, що більше переважає в ній жіночої енергії. Потрібно більше зосередитись на своїх бажаннях, відчути гармонію у житті, бажати собі щастя та іншим людям. Більше проводити час із близькими людьми. Це якщо загально говорити про число 2. Але у ведичній нумерології  важливіше дивитися на суму цього числа.
 

Якщо ми математично складемо всі ці п'ять двійок, то отримаємо в основі число 10, або ж одиницю іншими словами. Так ось, за одиницю відповідає планета Сонце. Коли ми говоримо про цю планету і що добре робити, то перш за все потрібно проявляти соціальну активність, потрібно планувати, потрібно бути активним у соціумі та намагатися підтримувати своє здоров'я, бо сонце – це планета здоров'я, планета активності та імунітету. Потрібно зміцнювати свій імунітет. Цього місяця буде ще одна така дата, вона дзеркальною вважаєтья: 20.02.2022. Взагалі це досить рідкісна подія, але при цьому дата вважається магічною в якомусь плані".

дата

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який сьогодні місячний день: рекомендації на тиждень 31 січня — 6 лютого за місячним календарем

Більш детально про містичну дату дивіться сюжет:

Також, астролог нагадує, що вже за кілька днів закінчується період ретроградного Меркурія і починається досить сприятливий період загалом:

"Сьогодні день хороший, тому що місяць вже  росте, і у нас є ще одна хороша подія – через два дні закінчується період ретроградного Меркурія. З 4 лютого добре купувати гаджети, засоби комунікації, побутову техніку, ремонтувати її. Потрібно проводити переговори, запускати проекти, проводити складні розрахунки. Комунікація між людьми покращуватиметься".

Що нам віщують зорі цього тижня, дивіться астрологічний прогноз