Наталія Могилевська: ті, кому за 40, мудріші

Наталія Могилевська про Танці з зірками і свій вік: співачка проти дискримінації за роками

Наталія Могилевська шукає собі асистента не молодше сорока років.

Поділитися:

Про це співачка повідомила на особистій сторінці в Instagram.

Після тисяч запитань підписників «Чому потрібна саме людина старше сорока років?», співачка опублікувала новий допис, де відповідає: «Чому? Та тому що ейджизм дістав!».

Сьогодні, 10 червня, Наталія Могилевська зв’язалася зі студією денного шоу «Твій день», де пояснює, чому її так чіпляє тема вікового утиску.

Я проти будь-якої дискримінації. Чому через вік, гендер або расу можуть не дати можливість навіть прийти на співбесіду?

Зірка вважає, що в сорок років більше мудрості, досвіду, спокій, відсутня метушня та добре працює система пріоритетів. У співачки вже є один молодий асистент з енергією і жагою роботи, життя, сили і швидкості, а другого хотілося б мудрого, досвідченого і глибокого.

Ці люди читали ще паперові книги, стояли в черзі в кіно. Вони навчилися пірнати глибоко. Це люди, серед яких було не заведено міняти чоловіка – розлучатися було соромно, так само й змінювати роботу. Тому відчуття стабільності – це дуже цінно.

Наталія Могилевська поділилася своїм досвідом прояву ейджизму в житті. За час мешкання в Індії зірка пережила свою кризу: поховала маму, розлучилася, набрала зайвих 20 кілограмів. Її з цього стану витягли навіть не пісні, а бажання бути красивою, молодою і закруженою у танці:

Я вирішила піти на «Танці з зірками». Коли про це розповіла своєму колезі, він мені відповів: «Наташа, там змагатимуться молоді дівчатка, тобі вже за статусом і за віком потрібно в журі. Ти хочеш, щоб це виглядало смішно?». І я подумала: «Чому той факт, що я хочу танцювати, повинен виглядати смішно? Чому я повинна позбавити себе улюбленого заняття, просто тому що хтось думає, що мені пізно?». Якщо людина хоче танцювати - вона повинна це робити та кайфувати! Я схудла на 20 кілограмів і перемогла в цьому шоу.

Співачка заявила, що сьогодні вже була цікава співбесіда з людиною, віком старше п’ятдесяти на іншу посаду. На яку ще посаду Наталія Могилевська відкрила вакансію? Дізнаєтеся із сюжету денного шоу «Твій день» від 10 червня.