«Особистість – найголовніший складник телебачення»: ведучий денного інфотейнмент-шоу «Твій День» на 1+1 Тімур Мірошниченко прикрасив обкладинку тижневика Арт Мозаїка

Тімур Мірошниченко, Арт Мозаїка, стаття

Ведучий розповів виданню про свої очікування від нового проекту, особисті виклики, які з’явились з його появою та як це вплинуло на його сімейне життя

Поділитися:

Ведучий нового інфотейнмент-шоу «Твій День» та коментатор міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» Тімур Мірошниченко прикрасив обкладинку тижневика Арт Мозаїка

«Мені здається, це абсолютно нова історія для українського телебачення. В ефірі «Твого Дня» глядачі разом з ведучими, гостями і експертами проживають головні події дня у легкому і невимушеному форматі. Коли глядачі,  ніби з друзями,  обговорюють те, що сталося в Україні чи світі. Діляться сокровенним, історіями, порадами. А глядач буде не тільки споживачем телевізійного контенту, а й безпосереднім учасником шоу. Величезна роль у шоу відведена імпровізації і це – сміливий крок. На мій погляд, такий формат і є майбутнє телебачення», - розповідає Тімур Мірошниченко і додає, що перед ведучими шоу нині постає головне  завдання - бути справжнім та відкритись глядачам, адже особистість, на його думку, головний складник телебачення.

Також Тімур розповів, як йому вдалося потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

«За мій найдовший лайв ми навіть свого часу потрапили до Книги рекордів Гіннеса. Це був 120-годинний прямоефірний марафон національної пісні, де навіть за «провал» у 30 секунд могли позбавити омріяного диплому рекордсменів. Але ми впорались! Тоді, пам’ятаю, просто 5 днів жили на каналі, спали по кілька годин в гримерці і знову виходили в ефір», - каже Тімур.

Крім того, ведучий розповів, як відновлюється після щоденних п’ятигодинних прямих ефірів та звідки бере енергію.

«Ведення – це в принципі обмін енергією. Ти віддаєш, ти й отримуєш. Звісно часто буває повне виснаження після якогось складного заходу. Але здебільшого це втома, яка повністю заміщається кайфом, який ти отримав від цієї роботи. Тому, як правило, достатньо добряче поспати після серйозної роботи».

У своєму інтерв’ю Тімур Мірошниченко розповів, як їм з дружиною вдається зберегти гармонію в сім’ї, незважаючи на шалений ритм життя та два локдауни.

«Перший весняний локдаун 20-го року стався для нашої родини дуже вчасно. Бо Марко саме виповнилося два місяці і на той момент рівень втоми дружини через відсутність сну підбирався до максимуму. І тут раптово татко опинився майже цілодобово поруч. Взаємопідтримка і допомога, купа часу разом – це те, про що ми могли тільки мріяти! Тому, якщо відкинути бентежний стан через нерозуміння розвитку подій, нашій родині локдаун став тільки в нагоді», - зізнається ведучий і на питання, що може «зробити» його день, відповідає:  

«Гарне слово і щира посмішка «зробить» будь-чий день! 100%».

Нагадаємо, над новим інформаційно-розважальним проектом «Твій День» працює команда професіоналів «Сніданку з 1+1» і ЖВЛ.

Читайте також: 

У новому проекті, який виходить в ефір по буднях, глядачі разом з ведучими та запрошеними гостями і експертами зможуть прожити головні події дня, у легкому і невимушеному форматі дізнатись деталі, почути поради та обговорення у студії. Особливістю нового проекту «Твій День» є те, що в прямому ефірі глядачі зможуть безпосередньо комунікувати з проектом: висловлювати свою думку і навіть впливати на хід подій в студії - ставити питання, пропонувати теми, брати участь в голосуваннях, вікторинах і опитуваннях та інше. Крім того, ведучі спілкуватимуться з цікавими гостями та експертами, розбиратимуть актуальні теми, ділитимуться оригінальними лайфхаками, обмінюватимуться корисними порадами з питань безпеки, здоров'я, фінансів тощо.

Дивіться нове денне інфотейнмент-шоу «Твій День» у будні з 11:15 на 1+1.

Новини по темі